Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Social Media / ne găsiți și aici

facebook

instagram

twitterDavid Popovici - înotătorul anului 2022 în lume

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

logo-Copy-2

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
27 iulie: Deschiderea Jocurilor Olimpice - Londra 2012

Vineri, 27 iulie, se deschide cea de-a 30-a ediție a Jocurilor Olimpice, găzduite în acest an de Londra. Momentul este marcat de un spectacol extraordinar de sunet și lumină care evocă elemente din istoria și cultura Marii Britanii. 

Evenimenul din acest an găzduiește 10.490 de sportivi care provin din peste 145 de state și care se vor înfrunta în cadrul a nu mai puțin de 26 discipline sportive. România este reprezentată la această competiție supremă de 103 sportivi care vor concura la 15 discipline sportive.

Drapelul României este purtat la festivitatea de deschidere de către tenismenul dinamovist Horia Tecău, acesta înlocuind-o pe Geta Andrunache care nu poate participa la eveniment dat fiind faptul că sâmbătă dimineață ea intră deja în concurs, la canotaj.

Prin intermediul acestei rubrici a website-ului nostru, vă vom informa permanent despre evoluția sportivilor dinamoviști în cadrul competițiilor olimpice și vă vom prezenta știri "la cald" și interviuri cu membrii delegației României prezenți la Londra. 

Să urăm mult succes sportivilor români la Jocurile Olimpice din acest an!

27 iulie, ora 2330

 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a X-a

R__D_S_10Steaua Bucureşti – Dinamo Bucureşti: 34-12

Un meci mult asteptat, derby-ul bucureştean al SuperLigii CEC Bank, desfăşurat miercuri, 25 iulie, pe Stadionul Ghencea, în cadrul etapei a 10-a, a avut un deznodamânt puţin surprinzător pentru cunoscătorii fenomenului rugbystic din ţara noastră. Militarii au câştigat categoric, scor 34-12, un meci considerat capital pentru stabilirea clasamentului final al competiţiei interne.

Dinamovistii, cu probleme financiare şi de colectiv, s-au recunoscut învinşi la finalul celor 80 de minute de joc. Jocul „buldogilor” a fost fără vlagă încă din primele minute de joc când echipa militară se desprinsese deja la 7 puncte diferenţă. Atacurile roş-albaştrilor au continuat să aducă punte, pe când cele ale dinamoviştilor s-au lovit de o apărare exemplară a adversarilor, atuu care le-a şi adus victoria în această partidă.

Citeşte mai mult... [Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a X-a]
 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012: Avancronica Steaua - Dinamo

Reîncepe lupta pentru play-off-ul competiţiei

RuDi__09_-_CopySuperLiga Cec Bank îşi redeschide porţile, după o bine-meritată pauză de vară iar echipele sunt mai motivate ca oricând pentru a reuşi accederea în Play-off.

Cel mai interesant meci al acestei etapei a X-a este, de departe, încleştarea dintre echipele cluburilor emblemă ale sportului românesc: Dinamo şi Steaua. Derby-ul etern al sportului romanesc va avea loc miercuri, 25 iulie, pe stadionul Ghencea, de la ora 1800.

Toate meciurile jucate împotriva echipei Steaua au reprezentat, pentru mine, o finală, fie că am fost spectator, jucator sau - acum - antrenor. Dar acest meci este cu adevarat o finală: este singura noastră şansă de a juca în play-off în acest an. Jucătorii mei au o mentalitate de învingători deja, iar singurul lucru pe care am încercat să îl pregătesc în această săptămână, a fost disciplina de joc, de viaţă şi, mai ales, de grup, disciplina echipei care ne–a adus victoria şi în meciul tur” a declarat Ştefan Demci pentru website-ul nostru.

Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 25 iulie ora 1330

 

 
2 zile pana la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra...

Miercuri, 25 iulie, fac deplasarea la Londra şi loturile de scrimă, judo şi polo ale României, Clubul Dinamo fiind reprezentat în toate cele 3 discipline (la polo şi judo - câte 3 sportivi, iar la scrimă - 4 sportivi).

Reamintim iubitorilor sportului dinamovist faptul că sportivii noştri vor concura la Londra în nu mai puţin de 11 discipline sportive, şi anume: atletism, box, kaiac-canoe, judo, canotaj, scrimă, gimnastică, tir, tenis, lupte şi polo.

 

 
3 zile pana la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra...

Mai sunt 3 zile până când flacăra olimpică se va aprinde pe Stadionul Olimpic din Londra, in faţa celor 80.000 de spectatori care vor fi, cu siguranţă, prezenţi la eveniment pe 27 iulie.

Nu toţi sportivii dinamovişti vor fi însă prezenţi la acest eveniment, unii dintre ei aflându-se încă în cantonament şi vor face deplasarea la Londra pe 2 august, intrarea în concurs făcându-se în urma altor discipline sportive. Printre aceştia se numără şi componenţii lotului de kaiac-canoe care, în aceste zile, sunt în cantonament de pregătire la Voina, în judeţul Argeş. La fel, se află încă în cantonament şi aruncătoarea noastră de aur, Nicoleta Grasu, care mai are răgaz până pe 2 august să-şi definitiveze pregătirea, astfel încât la Londra să ajungă în vârf de formă. Tuturor acestora le urăm succes şi rezultate cât mai bune la Londra, fiind vorba de 2 discpline sportive de care se leagă multe speranţei privind obţinerea unor medalii.

 
4 zile pana la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra...

Sportivii români au început deplasarea la Londra.

Luni, 23 iulie, loturile de canotaj, nataţie, tenis şi box s-au îmbarcat spre Londra, de la Aeroportul Internaţional Henry Conadă. Acestor loturi li s-a alăturat şi doamna Elisabeta Lipă, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj şi a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti.

Componenţii dinamovişti ai lotului de canotaj care se deplasează la Londra sunt următorii: Geta Andrunache, Viorica Susanu, Camelia Lupaşcu, Nicoleta Albu, Adelina Cojocaru, Andreea Boghian, Talida Ghidoiu, Ioana Roraru, Alexandru Palamariu şi Marius Cosmiuc. De asemenea, din partea Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, astăzi s-au deplasat la Londra şi tenismenii Horia Tecău (port-drapelul lotului olimpic la României) şi Adrian Ungur, precum şi boxerul Bodan Juratoni.

 
<< Început < Anterior 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Următor > Sfârşit >>

Pagina 610 din 674

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Bilete sezon 2023-2024

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Sâmbătă 04.11 si duminică 05.11, programul de agrement înot va fi următorul:

Sâmbătă: 14:00-18.30

Duminică: 11.00-19.00

Programul grupelor de inițiere înot rămane neschimbat.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 244 vizitatori online

elm2223_seasonal_webbanners_178x156

300821_ehfTV_Web_178x156px

ELM2223_FINALS_WebBanners_178x156