Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Social Media / ne găsiți și aici

facebook

instagram

twitterDavid Popovici - înotătorul anului 2022 în lume

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

logo-Copy-2

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
Atletism - Campionatul National de sala, 2014

Oprea__03Prima reuniune indoor a sezonului atletic s-a desfășurat sâmbătă și duminică la sala de atletism din complexul sportiv Lia Manoliu.

Dinamo, cu o echipă restrânsă dar valoroasă, a obținut patru locuri I. Valorosul nostru triplusaltist, Marian Oprea a debutat cu o săritură bună - 16,36 m - dar să nu uităm că Marian a sărit și 18,02 m în februarie 2006, rezultat cu care încă ocupa locul doi mondial după francezul Tedy Tomgha care are o săritură de 17,92 m., reușită în 2011.

Marian Oprea încă este un săritor care poate să câștige la competiții importante și, dacă va fi în plenitudinea forțelor sale, chiar va veni cu rezultate de valoare.

Un alt atlet de mare valoare este și săritorul în înălțime Mihai Donișan care a câștigat clar proba cu 2,19 m. Sigur că Mihai mai are ceva până la acel miraculos 2,40 m reușit de cubanezul Javier Sotomayor în 1988 și care, iată, încă rezistă. Să nu uităm însă că Mihai a sărit și un excelent 2,30 m anul trecut, în ianuarie.

Tot locul I a obținut și Mihai Grasu la greutate, cu o aruncare de 18 m. Aruncarea greutății nu este proba lui Mihai, de aceea nici rezultatul nu se apropie de topul mondial.

În probele feminine, Andreea Huzum a câștigat proba de greutate cu un rezultat de 14,75m. Antrenorul sportivei noastre, profesorul Costel Grasu, merge pe mâna acestei tinere și talentate sportive și ne promite că, în câțiva ani, Andreea va fi în topul mondial al probei. Etapa a doua a sezonului de sală se va desfășura la Bacău sâmbăta și duminica viitoare.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 30 ianuarie 2014, ora 1300

 
Volei masculin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 15-a

D_vs_CV__121SCM U Craiova - Dinamo București: 3-1 (20-25, 25-23, 31-29, 25-19)

Miercuri, 29 ianuarie 2013, la Craiova s-a desfășurat partida dintre echipa gazdă CSM U și Dinamo București, contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A1.

Partida a fost una de mare miză, contând pentru ocuparea locului 3 al clasamentului pentru care se luptau cele două formații. Jocul a fost unul spectaculos și s-a desfășurat într-o notă de echilibru și spectaculozitate, cel puțin în primele 3 seturi. Formația noastră a început foarte bine partida, adjudecându-și prima repriză printr-un joc foarte bun, însă ritmul și angajamentul formației noastre au fost afectate de deznodământul din finalului setului 3, câștigat de gazde care au întors rezultatul în favoarea lor.

Din păcate, pierderea tuturor celor 3 puncte puse în joc, trimit, pentru moment, echipa noastră pe locul 5 al clasamentului. Spunem "pentru moment" având în vedere că, în etapa viitoare, Stiința Explorări (locul 4, la două puncte în fața formației noastre) se va deplasa la Constanța pentru a o înfrunta pe lidera clasamentului, în vreme ce Dinamo va primi vizita Agronomiei București care nu ar trebui să ne pună prea mari probleme.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 30 ianuarie 2014, ora 1230

Read more... [Volei masculin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 15-a]
 
Volei masculin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 14-a

VB__100_Din_ZALAUDinamo București vs. ACS Volei Municipal Zalău: 3-0 (25-18; 25-18; 38-36)

Evoluție excelentă și o victorie de senzație pentru voleibaliștii dinamoviști sâmbătă, 25 ianuarie, în fața liderei clasamentului si a celei mai valoroase echipe a campionatului actual, în partida disputată în sala Dinamo din București. Baieții noștri s-au mobilizat exemplar și, după 95 de minute de spectacol adevărat, au reușit ceea ce nimeni nu și-ar fi imaginat ca se va întâmpla la sfârșitul acestei partide: să obțină toate cele 3 puncte printr-o victorie categorică.

Spectacolul a fost deosebit mai ales în setul final care a fost cel mai disputat în condițiile în care Zalăul s-a mobilizat în speranța recuperării diferenței de scor și erau mari șansele ca soarta partidei să fi fost cu totul alta dacă adversarii dinamoviștilor ar fi reușit să-și adjudece acel set. Dar ambiția extraordinară a întregii echipe care a simțit foarte bine momentul oportun de joc, au făcut ca adversara să nu-și poată realiza obiectivul iar băieții noștri să încingă hora bucuriei după ultimul punct. Dinamo a început această partidă în următoarea componență: Muresan, Soloc, Brcic, Ontero, Despotovschi si Milos.

Cu această victorie, Dinamo nu doar că a evitat o cădere pe locul 6 al clasamentului dar a urcat, pentru moment, chiar pe locul 3, la un punct în fața formației U Craiova care are însă un meci mai puțin disputat, în vreme ce Zalăul cedează primul loc constănțenilor care au jucat, de asemenea, un meci mai puțin.

Rezultatul de astăzi lansează echipa noastră în lupta pentru un loc pe podium iar una dintre partidele decisive în acest sens va fi chiar cea din etapa viitoare, programată miercuri, 29 ianuarie, când Dinamo se deplasează la Craiova pentru a se confrunta cu principala sa adversară în această luptă.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 25 ianuarie 2014, ora 2345

 
Volei feminin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 14-a

VF__02_Din_TGVDinamo Romprest - CSM Târgoviște: 3-0 (25-18, 25-10, 25-15)

Etapa a XIV-a  a diviziei A1 a programat sâmbătă, 25 ianuarie, partida dintre Dinamo Romprest si ocupanta locului 5 al clasamentului, CSM Targoviste.

Nicio surpriză nu s-a produs în această partidă care a curs într-un singur sens, echipa Dinamo câstigând in doar 65 de minute cu scorul de 3-0, rezultat care i-a adus toate cele 3 puncte în portofoliul echipei noastre. Antrenorul Marian Constantin a folosit pentru partida de astăzi, urmatoarea formatie: Marcovici, Zarcova, Nenova, Carbuneanu, Manu, Lepusneanu, Caracaseva și  Smarandache.

Cu cele 38 de puncte obținute până în prezent, formația Dinamo Romprest s-a instalat pe primul loc al clasamentului, la 2 puncte în fața Științei Bacău care are însă un joc mai puțin disputat (reprogramat pentru data de 2 februarie, contra Lugojului). Podiumul este completat de Alba Blaj, cele 3 ocupante ale primelor locuri ale clasamentului distanțându-se în mod clar de restul formațiilor înscrise în acest campionat.

Următoarea etapă este programată miercuri, 29 ianuarie, când Dinamo se va deplasa la Constanța unde o va întâlni pe lanterna roșie a clasamentului, echipa care a reușit să piardă toate meciurile, neobținând nici măcar un singur punct în aceată ediție de campionat: CSV 2004 Tomis.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 25 ianuarie 2014, ora 2300

 

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 14-a

H__101C. S. Dinamo București - C. S. Caraş Severin: 21-20 (10-12)

Etapa cu numărul XIV a pus faţă în faţă echipele C. S. Dinamo București şi C. S. Caraş Severin. Prin prisma locurilor ocupate în clasament, dar şi a componentei loturilor, partida părea una la discreția gazdelor. Cu acest lucru nu au fost însă de acord şi elevii lui Aihan Omer care, deși cu un lot foarte restrâns şi nevoiți să şi improvizeze la nivelul postului de pivot după accidentarea lui Sas în prima repriză (minutul 9), au dat o replică viguroasă mai valoroșilor adversari.

Prima repriza a debutat cu Dinamo la cârma jocului, care avea să conducă până în minutul 15. Jucând mult mai exact, bine coordonați de experimentații Rohozneanu (faza de atac) şi Petrea (faza de apărare) oaspeții egalează şi se instalează treptat la cârma jocului, astfel că la pauza scorul pe tabela arăta un neverosimil 10-12. Iată evoluția scorului în această parte a jocului: 3-1 (min. 5); 5-3 (min. 10); 6-6 (min. 15); 7-8 (min. 20); 9-9 (min. 25); 10-12 (min. 30).

Oaspeții încep hotărât repriza a doua şi reușesc să se distanțeze la patru goluri, însă încercarea nereușită de finalizare prin aeriană a acestora pe contraatac reușește să trezească orgoliul câinilor. Impulsionați de paradele lui Dragomir aceștia reintră în joc prin trei reușite consecutive ale extremei Marian Răpciugă. Jocul devine mai dur, presărat cu eliminări, iar cele două echipe trec pe rând la conducerea ostilităților. Din minutul 52 tabela se blochează la scorul 20-20 şi timp de 7 minute nimeni nu reușește să marcheze. În minutul 59, Costel Manea ia o acțiune pe cont propriu, se duce la sacrificiu şi cu prețul unei accidentări obține o lovitură de la 7 metri transformată cu precizie în gol de tânărul internațional Şandru (golgheterul echipei şi în această partidă cu 8 reușite din care 3 de la 7 metri). Caraşul termină în atac, dar Stan gafează şi Dinamo câștigă trei puncte pentru care a trudit din greu. Un aport deosebit la victoria gazdelor l-a avut inimoasa galerie dinamovistă care, ignorând starea vremii, a ținut să fie în număr cât mai mare la sală să-şi încurajeze favoriții.

Read more... [Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 14-a]
 
Polo - Superliga naţională, ediţia 2013-2014, faza a doua, cronica turneului al treilea 1-4

P__10Superliga naţională la polo a debutat in anul 2014 cu meciurile ultimului turneu din grupa valorică 1-4, în care Dinamo pornea cu un handicap de trei puncte in spatele echipei Sportul Studenţesc şi avea nevoie de victorie in meciul direct.

Prima zi a turneului a adus faţă în faţă eternele rivale Dinamo şi Steaua.A fost o partidă aprig disputată, cu răsturnări spectaculoase de scor pe tabela de marcaj. Într-un final incandescent Dinamo se impune la limită cu scorul de 9-8, acumulează trei puncte si egalează in clasament echipa de pe locul trei.

În ziua a doua Dinamo a întâlnit formaţia CSM Digi, lidera clasamentului.După victoria surprinzatoare din turneul trecut, poloiştii noştri doreau să obţină cel puţin un punct in confruntarea cu valoroşii adversari. Din păcate nu am reuşit decât un meci bun dar nici un punct, scorul final fiind favorabil echipei CSM Digi cu 13-9.

Ziua a treia a fost hotărâtoare pentru stabilirea locurilor 3 şi 4, singurul rezultat de care avea nevoie Dinamo pentru a evita o semifinală cu CSM Digi, era victoria. Meciul dintre formaţiile Dinamo şi Sportul Studenţesc a fost echilibrat până in sfertul trei când adversarii sau distanţat la trei goluri şi nu au mai cedat până la sfârşit, scor final 10-7 pentru Sportul.

Astfel Dinamo rămâne pe poziţia a patra şi va avea o misiune foarte grea, dacă nu imposibilă în semifinala cu CSM Digi Oradea. Până atunci însă, echipa noastră mai are de disputat două meciuri din trei in barajul cu ocupanta locului 5, Crişul Oradea sau Amefa Arad.

Autorul articolului: Mihai Simion Angelo. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 24 ianuarie 2014, ora 2230

 
<< Start < Prev 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Next > End >>

Page 541 of 669

Program Competitional

19-24 septembrie 2023

Polo. LEN Euro Cup (turneu preliminar), 21-24 septembrie, Sabac (Serbia)

Fotbal. Liga 1 (etapa 10), vineri, 22 septembrie, ora 21:00: Dinamo 1948 – Farul Constanța. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 5), vineri 22 septembrie, ora 17:00: Dinamo – CSU din Suceava. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 1), sâmbătă, 23 septembrie: Dinamo – CSM Târgu Jiu. Sala Dinamo

Fotbal. Liga 3 (etapa 5), sâmbătă, 23 septembrie, ora 17:00: SCM Dunărea 2020 Giurgiu – CS Dinamo

Rugby. Liga Națională (faza II, etapa 6), sâmbătă 23 septembrie, ora 12:45: Rapid - Dinamo. Stadion Olimpia

Volei masculin. Turneu de pregătire, 22-24 septembrie, Kragujevac (Serbia)

Lupte. Campionatul Mondial seniori, 18-24 septembrie, Belgrad

Lupte. CN U20 și CN U15, 21-24 septembrie, Târgu Mureș

Ciclism. Campionatul Național și Cupa Națională, 20-24 septembrie, Câmpulung Muscel

Taekwondo. Seminar internațional susținut de campionul olimpic Carlo Molfetta, 22-24 septembrie, Sala Dinamo

Bilete sezon 2023-2024

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Agrement bazin descoperit

Programul activităților de agrement în bazinul descoperit

Luni-vineri: 12:30 – 16:00 și 19:30-21:30 (între 16:00 și 19:30 în bazin se vor desfășura antrenamente ale grupelor de performanță)

Sâmbătă: 12:30 – 21:30

Duminică: 10:00 – 20:00

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo va găzdui, la finele acestei săptămâni, meciurile din cadrul Cupei Dinamo la polo. Din acest motiv, activitatea de agrement în zilele de sâmbătă și duminică se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă (2 septembrie): între orele 12:30 - 16:00 și 19:30 - 21:30

Duminică (3 septembrie): între orele 13:00 și 20:00

Online Guests

We have 1166 guests online

EHFEL 2024
elm2223_seasonal_webbanners_178x156
EHFTV

300821_ehfTV_Web_178x156px

EHF Finals MEN
ELM2223_FINALS_WebBanners_178x156