Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Social Media / ne găsiți și aici

facebook

instagram

twitterDavid Popovici - înotătorul anului 2022 în lume

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

logo-Copy-2

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 11-a

Un articol de Florin Vasiliu

H__03Dinamo Bucureşti - H. C. Odorhei: 32-28 (18-17)

Dinamo București a dovedit încă odată că este greu de învins pe propriul teren şi în faţa propriilor suporteri. În ultima etapă a turului de campionat, victima alb-roșilor a fost H.C. Odorhei, formație cu pretenții la podiumul campionatului. Partida a fost una echilibrată, mai ales în prima parte a ei, când s-a mers cap la cap, cele două formaţii aflându-se pe rând la conducere pe tabela de marcaj, dar niciodată mai mult de un gol. Dacă la oaspeți Kuzmanoski a avut o evoluție foarte bună trăgând practic echipa după el, la gazde Şandru a fost de neoprit, marcând nu mai puțin de șapte goluri în prima repriză. Ultimele trei reușite ale golgheterului dinamovist (aflat în primii zece marcatori ai Ligii Naţionale cu 58 de goluri) aveau să consfințească un avantaj minim la pauză în favoarea echipei noastre (18-17).

Iată şi evoluția scorului în prima repriză: 4-4 (min. 5); 6-6 (min. 10); 9-9 (min. 15); 11-12 (min. 18); 13-13 (min. 20); 16-15 (min. 25); 18-17 (min. 30).

În repriza a doua, primul gol s-a înscris în 5 minute după reluarea jocului, când pivotul Mocanu avea să aducă Dinamo pentru prima dată în avantaj de două goluri (19-17). Din acest moment câinii nu au mai cedat inițiativa până la finalul jocului. Apărarea agresivă în sistem 5+1 impulsionată de experimentații Dorin Purcărea şi Costel Manea, dar şi paradele portarului Dragomir au făcut ca scorul să devină 24-20 în minutul 43. Jocul excelent la sacrificiu al lui Manea atât în apărare, dar şi în atac (care a marcat exact când a fost nevoie şi şi-a pus în excelente situații de finalizare coechipierii), reușitele spectaculoase ale lui Mironescu, dar şi pătrunderile impetuoase ale lui Chiruţ au făcut deliciul spectatorilor, care au aplaudat în picioare victoria favoriților. O victorie mare, care până la meciul restant al Bacăului împotriva Stelei ne situează pe poziția a treia a clasamentului şi ne face să privim cu optimism spre retur. Felicitări întregii echipe, dar şi staff-ului tehnic pentru acest tur!

Evoluția scorului repriza a doua:19-17 (min. 35); 24-20 (min. 43); 26-24 (min. 50); 28-24 (min. 53); 28-26 (min. 55); 30-28 (min. 59); 32-28 (min. 60).

Read more... [Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 11-a]
 
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2013-2014: etapa a 8-a

VB_0001U Cluj - Dinamo Bucuresti: 0-3 (18-25, 21-25, 10-25)

Sâmbătă, 23 noiembrie, la Cluj s-a disputat partida dintre echipa gazdă și Dinamo București, contând pentru cea de-a 8-a etapă a Campionatului diviziei A1 la volei masculin. 

Deși am întâlnit-o pe ocupanta ultimului loc al clasamentului, partida a fost una disputată, clujenii abordând cu multă hotărâre partida, în timp ce echipa noastră avea nevoie să-și adjudece toate cele 3 puncte puse în joc pentru a-și menține șansele de accedere pe podiumul clasamentului. Băieții noștri și-au făcut bine treaba iar valoarea echipei, experiența de joc și concentrarea au făcut ca echipa noastră să câștige toate cele 3 seturi fără să piardă niciunul.

După această etapă, echipa noastră contabilizează un număr de 5 victorii din 7 partide și, cu un total de 16 puncte, se menține pe locul 4 al clasamentului, la doar un punct distanță de U Craiova (locul 3) si la 2 puncte de Tomis Constanța (locul 2). Pe primul loc se află, în continuare, Zalăul, cu 21 de puncte dar o partidă mai mult disputată decât urmăritoarele sale (Zalăul nu va juca în ultima etapă, când se va echilibra situația în ceea ce privește numărul de partide disputate).

Etapa următoare, care se va desfășura pe 30 noiembrie, Dinamo va primi vizita Tomisului din Constanța într-o partidă de al cărei rezultat depinde o eventuală schimbare a componenței podiumului. Astfel, o victorie, pentru Dinamo, la 3-0 sau 3-1 ar determina o surclasare a constănțenilor față de echipa noastră, în timp ce o victorie la scorul 3-2 pentru Dinamo ar ajuta echipa noastră să urce, cel mult, pe locul 3 al clasamentului, dacă U Craiova ar pierde în fața celor de la Unirea Dej.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 24 noiembrie 2013, ora 1800

 
Volei – Divizia A1, feminin, editia 2013-2014: etapa a 9-a

Volei__01_CSD_VFMedicina Tg. Mureș vs Dinamo Romprest: 0-3 (12-25, 14-25, 14-25)

Sâmbătă 23 noiembrie, în cadrul etapei a IX-a a turului diviziei A1 la volei feminin, Dinamo s-a deplasat la Tg Mureș și, așa cum o arată scorul, partida a fost câștigată la pas de fetele antrenorului Marian Constantin, deși întâlnirea se anunța a fi una destul de dificilă având în vedere faptul că întâlnirea se desfășura acasă la ocupanta locului 4 al clasamentului. Este a 8-a partidă din cele 9 ale turului de campionat, din care Dinamo obține toate cele 3 puncte puse în joc, menținându-se în poziția de lideră a clasamentului.

Miercuri, în schimb, dinamovistele nu vor mai avea un meci la fel de ușor cu formația Gent Dames, în grupele CEV Champions League. Forma bună a fetelor noastre și publicul cât mai numeros pe care îl așteptăm în Sala Polivelantă Dinamo, pot înclina balanța partidei în favoarea formației noastre.

Un alt meci important va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, când Dinamo va întâlni pe Știința Bacău în cadrul etapei a XI-a a diviziei A1, în derby-ul turului de campionat. Va fi meci greu, al orgoliilor, dintre două formații care de ani buni, de câte ori s-au întâlnit, au oferit partide de mare spectacol.

Așadar urmează două meciuri pe care nu ar trebuie sa le pierdeți, mai ales ca noua sala Dinamo vă oferă un confort deosebit iar echipa Dinamo Romprest, meciuri de volei de mare clasa. 

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 24 noiembrie 2013, ora 900

 
Volei masculin - Divizia A1 2013-2014, avancronica etapei a 8-a

Un articol de Viorica Susanu

VB_0001CS Universitatea Cluj – C.S. Dinamo București

Sâmbătă, 23 noiembrie 2013, cu începere de la ora 14.00, Sala Sporturilor „Horia Demian”  din Cluj va fi gazda  partidei dintre CS Universitatea Cluj care joacă, așadar, pe teren propriu și formaţia C.S. Dinamo Bucureşti, în cadrul etapei a VIII-a a Diviziei A1. Cu siguranță va fi o partidă de mare angajament într-o atmosferă incendiară, chiar dacă clujenii sunt în postura de “lanterna roşie” a clasamentului. Pentru Dinamo este o bună ocazie să-şi mai treacă în cont încă o victorie de care are mare nevoie pentru a rămâne în “plasa” echipelor care ocupă podiumul clasamentului şi de care nu este despărţită decât de un singur punct.

Dar haideţi ca, înaintea acestei partide, să mai cunoaştem doi componenţi ai lotului dinamovist care evoluează în această ediţie de campionat: Răzvan Olteanu şi Eugen Teotoc

Read more... [Volei masculin - Divizia A1 2013-2014, avancronica etapei a 8-a]
 
Volei feminin – invitatie la CEV Champions League 2014, Grupa C, partida nr. 3

AfisMiercuri 27 noiembrie, cu începere de la ora 1900, Sala polivalenta DINAMO va găzdui partida cu numărul trei din actuala ediție a Volleyball Champions League, dintre formațiile Dinamo Romprest și Gent Dames (Belgia).

Este cel mai important eveniment sportiv găzduit în acest an de noua sală polivalentă din Complexul Sportiv Dinamo, având în vedere faptul că Dinamo Romprest evoluează în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi.

Iubitorii acestui sport sunt invitați să vină la un meci care sigur se va ridica la nivelul așteptărilor lor, dar și pentru a încuraja fetele noastre care credem că  au prima şansă la câștigarea acestei partide.

Accesul spectatorilor la eveniment este liber.

Autorul articolului: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 22 noiembrie 2013, ora 1100

 
Performanţele feminine - un simbol al respectului de sine

Editorial de Elisabeta Lipă

LIPA_la_CSNMAm fost invitată, de curând, la o acțiune a Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian în cadrul programului "Împreună pentru dezvoltarea dialogului social în România", pe tema "Egalitatea în drepturi a femeilor". Subiectul m-a surprins la prima vedere, crezând că nu mai este de actualitate, dar la insistențele d-lui Ioan Popescu președintele C. S. N. Meridian, am acceptat invitația.

În sală erau câteva sute de femei din toată țara și din toate mediile sociale. Problematica expusă a fost complexă, de la faptul că angajatorii preferă bărbații și până la faptul că femeilor li se promovează în conştiinţa socială (în majoritatea emisiunilor de divertisment), imaginea femeii ca obiect sexual, ca fiinţă frivolă, preocupată doar de aspectul său estetic, femeia ca fiinţă frumoasă, dar mai puţin inteligentă.

Toate aceste subiecte m-au făcut să mă gândesc la faptul că femeile trebuie să se respecte pe ele însele în egală masură cu respectul pe care îl așteaptă din exterior. Și au destule motive să se respecte, atâta timp cât luptă să-și realizeze obiectivele prin muncă, seriozitate și inteligență.

Am fost întrebată de multe ori, de ce avem unele ramuri sportive în care fetele  dețin supremația în comparație cu băieții. Este cazul, după cum se știe, al: canotoarelor, gimnastelor, handbalistelor și în ultimul timp al judocanelor si luptătoarelor. Acestea sunt sporturi deosebit de grele, în care implicarea trebuie să fie 100%,  și se pare că româncele știu încă de tinere ce își doresc de la viață, motivația de autorealizare fiind probabil mai puternică decât a băieților. Este posibil ca sportivele noastre sa fie mai mândre și lipsite de complexe în fața altora din ţările, aşa zise, dezvoltate.

Un lucru este clar, respectul nu poate fi cerșit și nici impus. Respectul de sine vine din realizările zilnice, din bucuria lucrului bine făcut și mai ales atunci când ști cine ești și ce vrei de la viață. Succesul sau realizările zilnice sunt strâns legate de respectul pe care ți-l acorzi.

A te respecta înseamnă ați susține principiile și cuvântul dat, a face ceva zilnic în direcția scopurilor propuse, înseamnă încrederea că te poți descurca în orice situație, că ești responsabilă de progresul tău. 

Respectul de sine atrage respectul social.

CS Dinamo, 21 noiembrie 2013, ora 2230

 
<< Start < Prev 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Next > End >>

Page 543 of 664

Program Competitional

29 mai - 4 iunie 2023

Atletism. Campionatele Internaționale ale României, 3 iunie, Stadionul Iolanda Balaș Soeter - București

Inot. Cupa României, 2-4 iunie, Otopeni

Bilete sezon 2022-2023

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 267 guests online

EHF CL 2022

MCL2022_Web_740x370px

EHFTV

300821_ehfTV_Web_178x156px

EHF F4 Finale

CLM2022_FINAL4_Web_740x370_px