Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Social Media / ne găsiți și aici

facebook

instagram

twitterDavid Popovici - înotătorul anului 2022 în lume

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

logo-Copy-2

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 17-a

Un articol de Florin Vasiliu (foto: Mihai Neacșu)

Ha_B__01C. S. Dinamo București - C.S.U. Suceava: 28-21 (13-8)

Deși nu au făcut un joc extraordinar, dinamoviștii au reușit să se impună duminică, 16 februarie, în etapa cu numărul XVII, în faţa tinerei şi ambițioasei echipe C. S. U. Suceava.

Chiar dacă sucevenii au practicat un joc combinativ în viteză şi au muncit mult în apărare, experiența şi forţa alb roșilor şi-a spus cuvântul. Partida a fost una echilibrată în primele 15 minute, dar Nicolae, Niţu şi Chiruţ au luat câteva acțiuni pe cont propriu şi au făcut ca scorul la pauză să fie unul favorabil gazdelor (13-8). Iată evoluția scorului în această primă repriză: 2-3 (min. 5); 4-3 (min. 10); 6-4 (min. 15); 9-5 (min. 18); 11-5 (min. 23); 12-7 (min. 27); 13-8 (min. 28).

Repriza a doua nu avea să aducă prea multe schimbări de joc, dar pe fondul unor greșeli şi ratări ale gazdelor, oaspeții aveau să se apropie la două goluri. Nicolae îşi asumă responsabilitatea şi, la capătul unor acțiuni individuale, reușește să marcheze de trei ori readucând liniștea în tabăra dinamovistă. Îl secondează cu brio Chiruţ, iar golgheterul Şandru (care nu a făcut un joc la adevărata lui valoare) se trezește şi punctează de trei ori consecutiv pe finalul partidei. Trebuie subliniat faptul că un aport deosebit în obținerea acestei victorii l-a avut şi tânărul portar Makaria foarte inspirat in intervențiile sale. Iată și evoluția scorului în repriza a doua: 14-9 (min. 33); 14-11 (min. 39); 15-13 (min. 41); 20-14 (min. 46); 22-18 (min. 21); 25-21 (min. 25); 28-21 (min. 29, scor final).

La final, dinamoviștii au dedicat victoria lui Liviu Mironescu, care a împlinit 29 de ani. Felicitări! La mulți ani, Liviu!

Marcatori: Şandru 7 goluri (4 din 7 metri); Nicolae 5; Chiruţ 4; Niţu 4; Savenco 2; Băluţ 2; R. Răpciugă 1; Dimache 1; Mocanu 1; Cojocea 1 (din 7 m).

CS Dinamo, 16 februarie 2014, ora 2330

 
Volei masculin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 19-a

Dinamo București - CSU Cluj: 3-1 (25-17, 25-23, 28-30, 25-13)

În cadrul etapei a 19-a, sâmbătă, 15 februarie, la București s-a disputat partidca dintre Dinamo și CSU Cluj.

Deși adversara este, practic, ultima clasată în ierarhia campionatului, replica clujenilor nu a fost una de neluat în seamă dacă ne gândim la cea de-a doua și a treia repriză a partidei de sâmbătă. Astfel, dacă a doua repriză a fost câștigată de Dinamo la diferență minimă, în cea de-a treia repriză adversarii au reușit să se impună și să o câștige la mare luptă. Poate doar diferența de experiență dintre cele două formații și forma fizică mai bună a dinamoviștilor a făcut ca în repriza a 4-a Clujul să cedeze și să nu se mai poată impună în fața formației noastre care, până la urmă, a obținut ceea ce și-a propus: 3 puncte din această partidă.

Victoria dinamovistă vine după o alta, tot de 3 puncte, obținută în deplasare, în fața formației LPS Piatra Neamț pe care a învins-o tot cu 3-1 într-o partidă disputată miercuri, 12 februarie, în cadrul etapei a 18-a a campionatului.

După aceste 2 victorii, Dinamo își consolidează poziția a 4-a în clasament, la un punct în fața formației Știința Explorări Baia Mare și la 2 puncte în urma craiovenilor de la SCM U.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 16 februarie 2014, ora 2300

 
Volei feminin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 19-a

Penicilina Iași - Dinamo ROMPREST: 0-3 (22-25, 11-25, 14-25)

Dinamo__vs__NTMK____30Etapa a 19-a a programat vineri, 14 februarie, la Iași, partida dintre Penicilina din localitate (locul 10 în clasament) și Dinamo (locul 2).

Întâlnirea nu a pus niciun fel de probleme formației noastre care a câștigat la diferență maximă această partidă, obținând toate cele 3 puncte puse în joc. În urma acestui rezultat, Dinamo își menține poziția secundă în clasament, la un punct distanță de CSV Alba Blaj însă față de care are două partide mai puțin disputate.

Având în vedere faptul că mai sunt doar trei etape de disputat din sezonul regulat al acestei ediții de campionat, credem că sunt puține șanse să mai apară modificări notabile în ierarhia primelor trei locuri ale clasamentului. Dinamo va trebui să mai susțină însă, înaintea play-off-ului, și cele două partide restante pe care le mai are de disputat.

Următoarea etapă este programată pe 19 februarie, atunci când Dinamo va primi vizita formației Medicina T. Mureș, în Sala Polivalentă din șoseaua Ștefan cel Mare.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 16 februarie 2014, ora 2300

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, avancronica etapei a 17-a

C. S. Dinamo București - Universitatea Bucovina Suceava

Duminică, 16 februarie, de la ora 11:30, Sala Dinamo găzduiește partida din cadrul etapei cu numărul XVII din cadrul Ligii Naționale de handbal, în care C. S. Dinamo București primește replica ultimei clasate, Universitatea Bucovina Suceava.

Sucevenii vin cu un moral ascendent după victoria contra Reșiței şi speră să facă o figură frumoasă în confruntarea din capitală. Mai mult ca sigur băieții noștri vor aborda cu multă seriozitate acest meci, după duşul rece suferit în etapa precedentă şi nu vor lăsa nicio şansă mai tinerilor adversari, ştiută fiind ambiția acestora de a se agăţa de orice oportunitate ivită. Se anunță o întâlnire spectaculoasă, în viteză, care va fi pe placul iubitorilor de handbal, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare.

Baftă băieţi!

Autorul articolului: Florin vasiliu - CS Dinamo, 15 februarie 2014, ora 2300 

 
Sambo - Campionatul National de juniori si seniori, 08-09 februarie 2014, Bucuresti

Un articol de George Vescan

Daniela_H_st_Denisa_O_antrenor_si_Baxan_GÎn perioada 8-9 februarie 2014 s-a desfasurat Campionatul Național de Sambo de Juniori și Seniori în București. Clubul Dinamo a fost reprezentat prin sportiva Daniela Hondiu (categoria 56 kg.) și de sportivul Grigore Baxan (categoria 82 kg.), ambii la categoria de vârstă seniori.

Felicităm pe Grigore Baxan și pe Daniela Hondiu, cei doi sportivi ai Clubului Sportiv Dinamo București, pentru câștigarea a două titluri de campioni naționali, dar și pentru  că au primit cate un premiu pentru cei mai tehnici sportivi.  

Campionatul Național a reprezentat un criteriu de selecție pentru Campionatul European de Seniori care va avea loc în perioada 15-19 mai 2014 în România la Sala Polivalentă din București, unde Romania v-a fi reprezentată din partea C.S.Dinamo București de aceiași doi sportivi: Daniela Hondiu și Grigore Baxan.

Obiectivul pentru Campionatul European este câștigarea unui loc I-III de către Daniela Hondiu și un loc II-VII prin Baxan Grigore. Așteptăm pe iubitorii de sport, să ne fie alături, să cunoască mai bine tainele și frumusetea sambo-ului, iar ulterior să-și directioneze copii către sambo”, ne-a declarat Denisa Oprea antrenoarea secției de sambo a C.S.Dinamo.

Spectacolul sportiv pe care sportivii dinamoviști l-au realizat la campionatul național nu este o întâmplare. Cei doi au participat în perioada 21-24 ianuarie 2014, la Cupa Mondiala din Kazahstan, desfășurată la Almaty, unde sportiva Daniela Hondiu s-a clasat pe locul al-II-lea. După un tur liber a trecut de reprezentanta tarii gazde, apoi a castigat meciul împotriva reprezentantei Rusiei dar în finală a pierdut cu Alyeva Diana (o a doua reprezentanta a Rusiei) în urma unei lupte spectaculoase. Daniela a avut o prestație foarte bună și este cotată în primele 3 favorite la Campionatul European.

Antrenoarea Denisa Oprea a ținut, în final, să mulțumească conducerii C.S.Dinamo București, „care a fost alaturi de noi, și chiar dacă în prezent suntem o echipă mică, susținuți în continuare putem dezvolta o echipă puternică pentru a ajunge în vârful piramidei cu răbdare și perseverență”.

CS Dinamo, 14 februarie 2014,ora 1300

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 16-a

Un articol de Florin Vasiliu (foto: Mihai Neacșu)

H_10C. S. A. Steaua București - C. S. Dinamo București 28-20 (18-10)

Etapa a XVI-a a Ligii Naționale de handbal a programat şi derby-ul Steaua - Dinamo. Partida a fost găzduită de Complexul Sportiv Apollo (nume împrumutat din mitologia greacă, Apollo, zeul zilei, al luminii şi al artelor, în cinstea căruia se desfășurau la Delphi Jocurile Pythice pentru a celebra victoria acestuia asupra șarpelui Python şi instituirea oracolului de la Delphi; jocurile constau în competiții sportive dar şi intelectuale).

Dacă am fi apelat la oracol probabil că nici acesta nu ar fi prezis un joc atât de slab al băieților noștri în compania rivalei de o viață. Dacă pentru gazde punctele puse în joc însemnau o urcare pe poziția a VII-a (prima în perspectiva play out-ului), pentru dinamoviști acestea reprezentau o urcare pe poziția a treia a clasamentului. Schimbările survenite la nivelul băncii tehnice dar şi a locului de desfășurare a meciurilor de pe propriul teren se pare că sunt benefice militarilor. În acest meci ei au fost încurajați de o sală arhiplină (chiar dacă sunt numai 400 de locuri), iar ultraşii din galeria de la fotbal au reușit să pună o presiune teribilă pe adversar.

Dinamo a început bine dar, din păcate, s-a aflat la conducerea ostilităților doar 16 minute. După două reușite ale lui Dimache, alb roșii se distanțează la două goluri (7-9), dar se relaxează şi pivotul stelist Stamate egalează cu două bolte bine puse peste tânărul Makaria (care a apărat bine în prima repriză având 8 intervenții salvatoare). Sesizând ezitările elevilor săi, Seba Bota solicită time out în minutul 19, dar fără nici un folos pentru că greșelile şi ratările se țin lanț, apărarea stelistă anticipează bine, Fane Laufceag devine tot mai greu de învins, chiar şi de la linia de 7 metri şi astfel tabela arată la pauză un neverosimil 18-10.

Iată şi evoluția scorului în prima repriză: 1-3 (min. 6); 4-4 (min. 10); 7-7 (min. 15); 7-9 (min. 16); 9-9 (min. 18); 14-9 (min. 26); 18-10 (min. 30).

Read more... [Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 16-a]
 
<< Start < Prev 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Next > End >>

Page 550 of 680

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Bilete sezon 2023-2024

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 329 guests online

EHFEL 2024
elm2223_seasonal_webbanners_178x156
EHFTV

300821_ehfTV_Web_178x156px

EHF Finals MEN
ELM2223_FINALS_WebBanners_178x156