Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
Clubul Sportiv Dinamo București
Baschet: Avancronica finalei Campionatului Naţional de Juniori U15

Juniorii dinamovişti se bat pentru titlul naţional, cu mari şanse de a câştiga

DSC_6864Chiar dacă echipa de baschet seniori a clubului nostru trece prin momente mai puţin faste, totuşi trebuie să ne amintim de faptul că a avut şi momente de glorie, când generaţii întregi de baschetbalişti asaltau loturile naţionale fără a mai pune la socoteală titlurile naţionale.

Victor David, nimeni altul decât jucătorul de mare valoare al lotului naţional din ani ‘85 - ‘95, este acum un foarte bun antrenor de juniori care, ca şi fostul său antrenor Dorin Giurculescu, produce jucători de viitor pentru Dinamo şi pentru loturile naţionale.

Duminică, 18 martie, la Ploieşti, dinamoviştii juniori U15  joacă finala campionatului naţional în compania adversarilor de la CSS Târgu-Mureş. Fiind o finală de campionat, meciul va fi foarte greu mai ales că nu vor lipsi emoţiile unei partide cu o miză atât de importante. Partida este programată să înceapă la ora 1500 şi aşteptăm cu încredere să primim veşti bune la final.

Read more... [Baschet: Avancronica finalei Campionatului Naţional de Juniori U15]
 
Polo - interviu cu Dragos Stoenescu, portarul Nationalei Romaniei

Polo, singurul joc de echipa din România care participa la Olimpiada de la Londra.

Din-Rap__006După 16 ani de așteptare, poloul românesc reușește să se califice la Olimpiadă, adunând un total de 9 participări, ultima prezență datând din anul 1996 ,la Atlanta. Și, din păcate, este singurul joc de echipă, care reușește această performanță.

Poloul dinamovist a fost prezent la toate participările la Olimpiadă, cu jucători de valoare și, totodată componenți de bază, România reușind să ocupe un loc 4, două locuri 5, un loc 8 și 4 locuri 9.

Și la această ediție a Jocurilor Olimpice, Dinamo este trimite cu doi jucători, titulari în primul 7: Dragoș Stoenescu - portarul echipei naționale - și Alexandru Matei - inter . Alți doi jucători crescuți și formați la clubul Dinamo, Andrei Iosep și Dimitri Goanță, care joacă la cluburi din străinătate, fac și ei parte din echipa olimpică.

Read more... [Polo - interviu cu Dragos Stoenescu, portarul Nationalei Romaniei]
 
Volei masculin – Divizia A1, 2013-2014. Play off, meciul 1

Un articol de Alexandru Enciu (foto: Mihai Neacșu)

VB___101Dinamo București – Unirea Dej 3-0 (28-26, 27-25, 25-12)

Voleibaliștii de la Dinamo au făcut primul pas spre semifinalele Diviziei A. În cel dintâi meci din play-off, jucătorii antrenați de Daniel Rădulescu au învins sâmbătă, 8 martie, formația Unirea Dej cu scorul de 3-0 (26, 25, 12). Întâlnirea a avut loc în Sala Dinamo și a fost prima din seria de trei programată în această fază (se califică echipa care acumulează două victorii).

Primele două seturi au fost extrem de echilibrate. Oaspeții au început în forță și au condus în primul set până la 19-15. Mult mai concentrați pe final și având în Brcic și în Ontere doi jucători care au punctat atunci când era nevoie, Dinamo a închis setul în prelungiri, cu 28-26. Și partea a doua a avut o desfășurare asemănătoare. Dejenii au condus ultima dată cu 19-17, dar antrenorul Daniel Rădulescu a rupt elanul oaspeților cu un time-out bine ales. Dinamo a revenit în joc și a dovedit maturitate în momentele decisive. Setul a fost închis la scorul de 27-25. În fața unei echipe demoralizate, Dinamo a dominat clar ultimul set, pe care l-a câștigat sec: 25-12. Dinamo a început în formula: Drăghici, Mureșan, Șoloc, Brcic, Despotovski, Ontere – Miloș (libero).

Read more... [Volei masculin – Divizia A1, 2013-2014. Play off, meciul 1]
 
Volei feminin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 16-a

Dinamo Romprest vs C.S.V. Alba Blaj: 3-2 (25-15, 25-21, 23-25, 20-25, 15-13)

Volei__F_Din_Alba_2014Sâmbătă, 1 februarie 2014, DINAMO ROMPREST (locul 2 în clasament) a primit vizita formației CSV Alba Blaj (locul 3) în derby-ul etapei a 16-a a Diviziei A1 și unul dintre cele mai importante meciuri ale returului de campionat întrucât, dacă nu vor interveni eventuale rezultate surpriză în celelalte etape care au mai rămas de disputat, putem spune că a stabilit ierarhia între cele două formații, în favoarea echipei noastre.

Partida de astazi, care s-a întins pe durata a 2 ore și 10 minute, a fost una de excepție din punct de vedere al spectacolului sportiv, al tensiunii și al răsturnărilor de situație. A fost un spectacol deplin care cu siguranță i-a încântat pe toți cei care au pau asistat la joc fie din tribunele Salii polivalente Dinamo, fie din fața televizoarelor.

Primele două seturi au aparținut dinamovistelor care păreau că se îndreaptă spre o victorie detașată numai că, la scorul de 2-0 la seturi, adversarele au revenit în joc și au egalat scorul la seturi, trimițând paritda în tie-break.

În setul decisiv, au alternat la conducere pe tabela de marcaj cele două formații, jocul căpătând chiar note dramatice în momentul în care adversarele s-au desprins la 13-11 și păreau decise să-și adjudece victoria. Totuși, la acest scor, diferența de valoare, experiența și coeziunea echipei dinamoviste și-au spus cuvântul, fetele noastre reușind obținerea a 4 puncte consecutive care le-au adus și victoria partidei.

Read more... [Volei feminin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 16-a]
 
Handbal. Dinamo face istorie in Liga Campionilor. Victorie superba cu Ademar Leon – Amine Bannour 11 goluri

Liga Campionilor, etapa 7: Dinamo – Abanca Ademar Leon (Spania) 35-30 (18-15)

Dinamo_Buc_vs_Ademar_Leon_14Handbaliștii de la Dinamo au trecut clar de Abanca Ademar Leon în etapa a șaptea din grupa D a Ligii Campionilor și au urcat pe locul 1 în grupă. Trupa condusă de Constantin Ştefan a făcut o partidă de excepţie, în care au strălucit jucătorii din linia de 9 metri. Dinamo are 10 puncte în clasament, mai mult decât a reușit oricare altă echipă masculină din România în Liga Campionilor (vechiul record era de 9 puncte, HCM Baia Mare).

Read more... [Handbal. Dinamo face istorie in Liga Campionilor. Victorie superba cu Ademar Leon – Amine Bannour 11 goluri]
 
<< Start < Prev 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 Next > End >>

Page 652 of 787

Program Competitional

23-29 ianuarie 2023

Baschet. LNBM Mozzart (etapa 18), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 18:30: Dinamo – ABC Athletic Constanța. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), miercuri, 25 ianuarie, ora 19:00: FC Argeș - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 15), duminică, 29 ianuarie, ora 15:00: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 14:00: Știința București – Dinamo. Arena Romsilva Știința București

Polo. Cupa României la feminin (turneul II), 27-29 ianuarie, Bazinul Otopeni

Tir. Cupa Mondială de la Jakarta, 28 ianuarie (pușcă 10 m feminin), Indonezia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 286 guests online