Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
Clubul Sportiv Dinamo București
Handbal. CS Dinamo - comunicat de presa

Grafica_internet_20CS Dinamo dorește să aducă la cunoştinţa opiniei publice abuzurile comise de FRH faţă de cluburile afiliate, prin luarea unor decizii nestatutare.

Astfel, Federaţia Română de Handbal a invitat Clubul Sportiv DINAMO Bucureşti şi AHC Dunărea Călăraşi pentru a participa la ședinţa Consiliului de Administraţie din data 21 martie a.c, ca urmare a solicitărilor formulate de acestea în vederea reanalizării unor decizii pronunţate anterior de comisiile FRH.

Read more... [Handbal. CS Dinamo - comunicat de presa]
 
Rugby - Turneul IRB de rugby în 7

Viva, Las Vegas!

rugby7Casinouri, jocuri de noroc, lanțuri de magazine, căsătorii la cheie –  asa s-ar putea defini, în câteva cuvinte, unul dintre cele mai renumite orașe ale Americii.

Componenți ai echipei de rugby a Clubului Dinamo se află, în acest moment, în „Orașul Păcatelor” (Sin City), dar nu pentru distracție. La sfârșitul acestei săptămâni, Las Vegas este gazda unui turneu IRB de rugby în 7, sport devenit oficial „joc olimpic”.

Ciprian Căplescu (vezi foto), de departe cel mai titrat jucător de rugby în 7 din România, va încerca în acest weekend să conducă echipa naţională către un prim succes, într-un turneu de o asemenea anvergură.

Marius Mamoc revine şi el după o accidentare care l-a ţinut departe de teren şi va încerca să revină la forma care l-a consacrat. Dan Stătulescu, Niculae Barbu şi Cozma Mihai sunt ceilalţi 3 (trei) jucători care încheie lista dinamoviştilor, şi nu putem decât spera şi visa că o să îi vedem şi peste 4 ani, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Autorul articolului: Horațiu Bărgăunaș - C.S. Dinamo, 10 februarie

 
Polo – Superliga 2012-2013, etapa a 2-a – a doua partidă

Dinamo București –Rapid București: 17-2 (4-0; 2-2; 5-0; 6-0)

Într-o atmosferă de toamnă veritabilă, pe un timp friguros și ploios, s-a desfășurat cea de-a doua partidă a etapei cu numărul doi a Superligii de polo, dintre echipele Dinamo și Rapid.

După un inceput foarte bun, dinamoviștii au administrat un sec 4-0 adversarilor în prima repriză. Repriza a doua a fost însă neașteptat de echilibrată, fiecare echipă marcând câte două goluri. Au urmat însă reprizele trei și patru, când jocul a curs într-o singură direcție, Dinamo reușind să înscrie cinci și respectiv șase goluri, fără să primeasca nici unul.

În echipa noastră nu au evoluat nici de această dată Stoenescu, Goanță și Teohari (accidentat).

Principalii marcatori dinamoviști au fost:Robu – 4 goluri, Demeter – 3 goluri, Necșulescu – 3 goluri și Ianc – 3 goluri.

Autorul articolului: Angelo Simion – 15 octombrie, ora 300 

 
Baschet – Divizia A, masculin, editia 2012-2013: etapa a 2-a

Dinamo București - CSM Oradea: 56 - 101 (13-28, 12-27, 8-27, 23-19)

Echipa poziționată în acest moment pe primul loc al clasamentului a învins categoric formația dinamovistă în partida desfășurată sâmbătă, 13 octombrie, contând pentru etapa a doua a campionatului Diviziei A. Putem spune că s-a văzut diferența de clasă între cele două echipe, dar s-a cunoscut și lipsa de experiență a elevilor lui Nicu Toader, care - când s-au văzut dominați într-o manieră categorică - au pierdut orice control al jocului comițând greșeli elementare pe faza de atac, acolo unde s-au ratat foarte multe coșuri.

Întrebat despre acest rezultat neașteptat după evoluția încurajatoare din prima etapă, antrenorul echipei Dinamo București a explicat faptul că elevii săi nu au mai avut capacitatea de a se mobiliza ca în partida precedentă, fiind copleșiți de valoarea adversarului și de evoluția scorului.

Autorul articolului: Florin Nan / CS Dinamo, 15 octombrie ora 300

 
Volei feminin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 20-a

Dinamo Romprest vs CSU Medicina Tg. Mureș: 3-0 (25-23, 25-14, 25- 17)

Vf__10Etapa a XX-a a diviziei A1 la volei feminin a programat miercuri, 20 februarie, partida dintre Dinamo Romprest (ocupanta locului II în clasament) și CSU Medicina Tg. Mureș (ocupanta locului IV).

Diferența de valoare dintre cele două echipe a fost demonstrată în mod clar de scorul partidei și de durata acestei întâlniri care nu a depășit o oră și zece minute, deși ne-am fi așteptat la o replică mai bună a medicinistelor. Totuși, această partidă a fost una fără miză pentru adversare care nu mai au șanse teoretice să piardă locul 4 și nici să acceadă pe locul 3 acum, cu două etape înaintea finalului de retur al campionatului.

Antrenorul Marian Constantin a inceput partida cu urmatoarea formație; Marcovici, Minca, Manu, Carbuneanu, Lapusneanu, Zarcova, și Karackaseva. Au mai jucat Nenova , Baciu și Smarandache care le-au înlocuit pe Minca, Marcovici și Carbuneanu.

Următoarea etapă este programată pentru sâmbătă, 22 februarie, atunci când Dinamo se va deplasa la Bacău, acolo unde urmează să dispute derby-ul returului de campionat, în fața liderei claamentului.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 20 februarie 2014, ora 830

 
<< Start < Prev 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 Next > End >>

Page 658 of 804

Program Competitional

25 septembrie - 01 octombrie 2023

Fotbal. Cupa României, marți 26 septembrie, ora 21:00: Dinamo 1948 - FCU Craiova. Arena națională

Fotbal. Liga 1 (etapa 11), vineri, 29 septembrie, ora 21:00: Oțelul Galați - Dinamo 1948

Baschet. Liga Națională (etapa 2), sâmbătă, 30 septembrie: CSM Galați - CS Dinamo Bucuresti

Fotbal. Liga 3 (etapa 6), vineri, 29 septembrie, ora 17:00: CS Dinamo - Aro Muscelul Câmpulung. Stadion Dinamo

Polo. Superliga (etapa 1), 30 septembrie, ora 11:00: Dinamo – Politehnica Cluj-Napoca. Bazinul Tolea Grințescu Dinamo

Rugby. Liga Națională (faza II, etapa 7), sâmbătă 30 septembrie, ora 12:15: Dinamo – SCM USV Timișoara

Volei masculin. Meci de prezentare, sâmbătă 30 septembrie, ora 18:00: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 6), sâmbătă 30 septembrie, ora 13:00: SCM Politehnica Timișoara - Dinamo

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 252 guests online