Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Social Media / ne găsiți și aici

facebook

instagram

twitterDavid Popovici - înotătorul anului 2022 în lume

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

logo-Copy-2

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
Box - Bute vs. Froch

Probabil o Românie întreagă a aşteptat şi a urmărit cu sufletul la gură întâlnirea dintre sportivul nostru şi cel britanic. Nu atât înfrângerea, cât, mai degrabă, felul în care s-a întâmplat ne-a surprins. Blocajul în care a intrat Lucian încă din prima repriză, pare de neexplicat; poate, cândva, antrenorii ne vor spune câteceva despre tactica acestui meci pentru că, oricât de valoros ar fi fost britanicul, o asemenea desfăşurare a ostilităţilor ne pare prea severă.

Din punctul de vedere a lui Bute lucrurile nu sunt deloc dramatice. În viaţa marilor sportivi apar şi astfel de momente; important este cât de repede poţi trece peste ele. Lucian poate şi trebuie să revină cât mai repede în prim-planul ierarhiei mondiale, atât pentru el, cât şi, mai cu seamă, pentru noi cei mulţi care avem mare nevoie de exemplul lui.

Autorul articolului: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 28 mai, ora 1000

 

 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VIII-a

Farul Constanța - Dinamo București: 18 - 15. Rău de mare!

RDi___01Dinamo a plecat în deplasarea de la Constanţa doar cu gândul de a învinge echipa locală Farul, duminică, 27 mai, în etapa a 8-a a SuperLigii Cec Bank.

Sportivii lui Ştefan Demci se antrenaseră cu un singur gând în această săptămână: acela de a-şi lua revanşa faţă de constănţeni, aceştia din urmă fiind echipa care, în prima etapă a SuperLigii, reuşiseră în Ştefan cel Mare o victorie în ultimele secunde ale meciului, nemeritată după cum au spus specialiştii la acea vreme. Însă victoria de la malul Mării a rămas doar un gând frumos, care s-a pierdut odată cu ploaia ce nu a contenit să spele de sudoare feţele jucătorilor.

Desi a condus tot meciul, Dinamo a văzut o răsturnare a scorului, din nou, ca într-un deja-vù, cu câteva minute înainte de terminarea timpului regulamentar. Stătulescu, cel care reuşise să transfome în puncte toate oportunităţile oferite, s-a văzut în ultimul minut de joc, în postura de a aduce egalitate pe tabela de marcaj. „Buldogii” ar fi salvat, astfel, un meci la timona căruia se aflaseră timp de 70 de minute şi nu ar fi plecat dezamăgiţi şi de această dată. Balonul este lovit, traiectoria este bună, puterea, de asemenea... însă steagul celor doi asistenţi rămâne jos, scorul rămâne 18-15 şi... şi antrenorul  Demci trebuie să se gândească deja la o strategie de salvare, pentru că acest sezon pare să se îndrepte spre un semieşec.

Dacă până la momentul începerii returului, antrenorii s-au luptat mai mult cu forma jucătorilor accidentaţi care au revenit - Dobre, Bărbuliceanu - acum primordiale vor fi punctele şi orice pas greşit va limita si mai mult optiunile de a accede in play-off. Insa speranta moare ultima si noi suntem plini de speranta.

 Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş - CS Dinamo, 28 mai ora 800

 
Doamna Elisabeta Lipa, invitata la The Money Channel pentru "Ziua BUTE"

Lucian_Bute"Sunt un invingator" - Sunt cuvintele lui Lucian Bute și au acoperire prin performanța sportivă formidabilă, realizată până în prezent, începând de la juniori și până acum, la cei 32 de ani, dintre care mai mult de jumătate petrecuți în sala de sport.

Sâmbătă seara, Lucian va boxa pentru a 31-a oară în cariera sa de boxer profesionist, cu valorosul Carl Froch, la Nottingham - fieful britanicului – într-un meci așteptat de o ţară întreagă cu emoţie dar și cu încredere în acest mare sportiv. Îi dorim victoria lui Lucian, așa cum îi dorim, de altfel, să-și îndeplinească, până la capăt, visul: "Visul meu este sa intru in Pantheonul boxului, este provocarea mea."

Meciul va fi transmis în direct și în exclusivitate de către postul de televiziune The Money Channel, în cadrul unei ediții speciale intitulate „Ziua Bute” care va debuta de la ora 2100 și la care va participa, printre alții, și doamna Elisabeta Lipa, într-o dublă calitate: de fostă mare sportivă și de actual președinte al CS Dinamo, club sportiv la care a activat și Lucian Bute între anii 1999-2001.

Alături de doamna Elisabeta Lipă vor mai fi prezente și alte mari personalități ale sportului românesc, dintre care amintim doar câteva: Gică Popescu, Octavian Belu, Mariana Bitang, Nicu Vlad, Leonard Doroftei și Mihai Leu. În debutul acestei edții speciale, gazdele și-au propus realizarea unei mese rotunde în cadrul căreia se vor discuta numeroase probleme de actualitate ale sportului românesc, cantonate mai ales în domeniul slabei reprezentări și manifestări a sportului de masă și al numărului scăzut de ore de sport cuprinse în programele școlare, elemente care au ca efect o tot mai scăzută implicare și atragere a tinerilor către activitățile sportive, cu atât mai puțin către sportul de performanță. Se vor dezbate probleme, idei și se vor prezenta soluții concepute de oameni care și-au dedicat întreaga viață, cu pasiune și dăruire, sportului românesc. 

Autorii articolului: Mihai Neacșu și Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 26 mai, ora 230

 
Corporate Games 2012 in Parcul Sportiv Dinamo Bucuresti

Bucharest-Corporate-Games-2012-logoClubul Sportiv Dinamo București găzduiește în perioada 26-27 mai, în incinta Parcului Sportiv din șoseaua Ștefan cel Mare, competițiile de atletism, înot, fotbal, fotbal în 6 și tenis din cadrul Corporate Games - Bucharest 2012.

Corporate Games se organizează pentru prima dată în România, competiția fiind găzduită de Clubul Sportiv Dinamo București, împreună cu Primăria Municipiului București. Manifestarea, ajunsă în cel de-al 24-lea an de existență, reprezintă cel mai mare festival polisportiv destinat membrilor mediului de afaceri din numeroase state ale lumii, adunând, până în acest moment, peste un milion de participanți reprezentând peste 18.000 de organizații din 25 de țări.

Citeşte mai mult... [Corporate Games 2012 in Parcul Sportiv Dinamo Bucuresti]
 
Avancronica sportiva a weekendului 25-27 mai

Este pauză competițională la majoritatea sporturilor de echipă iar sportivii de la individuale sunt și ei pe final cu competițiile importante, loturile retrăgându-se în cantonamentele care preced marele eveniment sportiv al anului 2012: Olimpiada de la Londra. Cu toate acestea, sfârşitul de săptămână care începe azi, oferă iubitorilor sportului câteva competiții interesante care, în pofida vremii ploioase, merită urmărite pentru că sunt angrenați și sportivi calificați la Jocurile Olimpice.

Citeşte mai mult... [Avancronica sportiva a weekendului 25-27 mai]
 
Canotaj – Regata de la Lucerna 2012

Can001Încă patru sportivi pentru Londra.

Regata Preolimpică de la Lucerna a fost una de succes pentru canotajul din România. Echipajul de 4 rame masculin a reușit o calificare mult așteptată, în condițiile în care, de la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004 și până acum, niciun echipaj masculin românesc nu s-a mai calificat pentru competiția supremă.

Echipa formată din Vasile Cosmiuc, Alex Palamariu, Cristi Ilie și Florin Curea, constituie un echipaj foarte tânăr care nu merge la Londra ca să câștige aurul olimpic, însă poate prinde finala și - de ce nu? – poate chiar un loc pe podium.
În finala de la Lucerna, echipajul nostru a venit pe locul II cu un timp de 6:01,41, pe primul loc sosind echipajul Cehiei cu 5:59,16, adică la o diferență care reprezintă cam un vârf de barcă.

Echipajul de 4 vâsle feminin a ocupat locul II în finală, poziție necalificabilă pentru Jocurile Olimpice. Locul I a fost ocupat de echipajul Poloniei care, în felul acesta, merge la Londra.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu -  CS Dinamo, 25 mai ora 100

 
<< Început < Anterior 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 Următor > Sfârşit >>

Pagina 623 din 680

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Bilete sezon 2023-2024

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Vizitatori online

Avem 221 vizitatori online

elm2223_seasonal_webbanners_178x156

300821_ehfTV_Web_178x156px

ELM2223_FINALS_WebBanners_178x156