Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
Clubul Sportiv Dinamo București
Volei feminin – junioarele de la Dinamo Romprest, campioane naționale

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

VF__1.jpgCS Dinamo are cea mai bună secție de volei feminin din România! Argintul cucerit de senioare în Divizia A1 a fost completat cu încă trei titluri naționale (junioare, speranțe și minivolei) și cu un bronz la cadete. Practic toate grupele secției coordonate de vicepreședintele CS Dinamo, Marian Ștefan, au urcat pe podium sezonul 2013-2014!

Ultima performanță a fost realizată de echipa de junioare. Elevele antrenorului Adrian Radu ”Baghera” au câștigat titlul național de o manieră entuziasmantă, numai cu victorii realizate cu 3-0.

Read more... [Volei feminin – junioarele de la Dinamo Romprest, campioane naționale]
 
Volei masculin. Divizia A1, sezonul 2014-2015, etapa 3. Succes clar

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

Dinamo – Steaua 3-0 (25-23, 25-22, 25-22)

VoB_03.jpgEtapa a treia a Diviziei A1 la volei masculin a adus față în față echipele care făceau legea în campionatul intern înainte de 1989, Dinamo și Steaua. Chiar dacă raportul valoric le este favorabil de ceva ani ”roș-albilor”, medaliați cu bronz în sezonul trecut, orgoliile au făcut ca jocul să fie extrem de disputat. Dinamo a câștigat partida disputată în Sala Polivalentă din Șoseaua Ștefan cel Mare, scor 3-0 (23, 22, 22), dar a avut de muncit pentru a se desprinde.


Foto: Centelles a pus o mână hotărâtă la victoria roș-albilor


 

Read more... [Volei masculin. Divizia A1, sezonul 2014-2015, etapa 3. Succes clar]
 
Rugby – Jucătorul etapei

R__25De victoria împotriva eternilor rivali s-a tot discutat în presă, în aceasta săptămână, dar timpul a trecut şi subiectul a încetat să mai fie interesant. Însă Federaţia Română de Rugby nu a uitat şi, în această dimineaţă, Tamba Petru a primit un premiul (vezi foto) pentru Jucătorul Etapei a III-a a SuperLigii CEC Bank

După cum bine vă aduceţi aminte, el a marcat ultimul eseu în întâlnirea cu „militarii” şi a închis tabela de marcaj. Ca o recunoaştere a meritelor acestuia, managerul general Ştefan Demci l-a şi titularizat în meciul ce va urma să se dispute împotriva echipei din Baia Mare, sâmbătă, de la ora 1500, transmis în direct la GSP TV. 

Însă, problema majoră a lui Demci a fost accidentarea căpitanului Bărbuliceanu care a părăsit terenul la meciul cu Steaua încă din prima repriză, din cauza unor probleme la spate. În infirmeria Clubului i s-au mai alăturat şi alte nume importante din angrenajul echipei, cum ar fi Dobre, Adăscăliţei şi, nu în ultimul rând, Merşoiu.

Read more... [Rugby – Jucătorul etapei]
 
Handbal. Seara magica: echipa mare, sala fabuloasa. Dinamo invinge cu 24-21 pe Wisla Plock si preia sefia Grupei D

Liga Campionilor, runda 5: Dinamo – Orlen Wisla Plock 24-21 (13-10)

Dinamo_vs_Wisla_11Handbaliștii de la Dinamo au făcut un meci mare în compania favoritei grupei D a Ligii Campionilor. Purtați pe val de 2000 de spectatori fantastici, alb-roșiii au intrat cu atitudine în meci și au condus de la un capăt la celălalt al confruntării încheiate duminică noapte (meciul a început la ora 21:00). Grație acestui succes, Dinamo a preluat șefia grupei cu 8 puncte.

Read more... [Handbal. Seara magica: echipa mare, sala fabuloasa. Dinamo invinge cu 24-21 pe Wisla Plock si preia sefia Grupei D]
 
Polo – Superliga 2012-2013, etapa a VIII-a

Crișul Oradea - Dinamo București: 3-17; 3-11

Polo__24Etapa a VIII-a a Superligii naționale la polo, a decurs conform așteptărilorpentru echipa noastră care a reușit să obțină victorrii clare în ambele partide desfășurate la Oradea în fața ocupantei poziției a 5-a a clasamentului.

Prima partidă: Crișul Oradea - Dinamo București: 3-17 (1-4, 1-3, 1-2, 0-8)

În prima partidă, poloiștii dinamoviști s-au impus fara probleme, câștigând la o diferenta de 14 goluri. Dinamo a început foarte bine jocul și, după două reprize, scorul era 7-2 în favoarea noastră. Repriza a treia a fost una mai echilibrată dar în ultima poloiștii noștri nu au mai întâmpinat nicio rezistență din partea unei echipe deja resemnate cu înfrângerea, reușind să înscrie de opt ori fără sa primească gol.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost:Demeter - 4 goluri, Robu și Ianc - câte 3 goluri.

A doua partidă: Crișul Oradea - Dinamo București: 3-11 (1-1, 1-3, 0-5, 1-2)

În cea de-a doua partidă, după un început de joc echilibrat, în care echipa din Oradea a reușit să opună rezistență poloiștilor dinamoviști, tabela de marcaj arăta la jumătatea meciului doar 2-4 pentru Dinamo. Repriza a treia însă, a fost decisivă, jucătorii noștri înscriind de cinci ori fără să primească gol, iar iar finalul partidei le-a aparținut tot lor, în ultima repriză reușind să-și mărească avantajul pe tabelă cu încă un gol.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost:Goanță, Robu și Teohari cu câte 2 goluri.

Autorul articolului: Simion Angelo. Foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 13 ianuarie ora 1900

 

 
<< Start < Prev 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 Next > End >>

Page 623 of 771

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 411 guests online