Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
Clubul Sportiv Dinamo București
Handbal. Campioana nu i-a dat nicio sansa Focsaniului

Liga Națională, etapa 7: CSM Focșani – Dinamo 25-34 (10-19)

dinamo_echipa_handbalHandbaliștii de la Dinamo s-au deplasat în etapa a 7-a a Ligii Zimbrilor la Focșani, pe terenul revelației începutului de sezon. Echipa vrânceană câștigase în etapa anterioară la Turda și avea același număr de puncte cu Dinamo în clasament (13). Alb-roșiii nu le-au dat însă nicio șansă gazdelor și au tranșat disputa încă din prima repriză.

Read more... [Handbal. Campioana nu i-a dat nicio sansa Focsaniului]
 
Istoria jocului de polo pe apa - Partea a IV-a

Istorie__12Dinamo devine echipa portfanion.

Din 1957, anul celui de al 12-lea campionat naţional al României, se va scrie o nouă filă în istoria poloului romanesc. Invincibila C.C.A. care timp de cinci ani nu lăsase nici o şansă adversarelor sale, începe să piardă teren.

După ce pierduseră de 12 ori la rând, în ediţiile precedente, dinamoviştii au zdrobit pur şi simplu, cu 8-2, echipa militară, instalându-se în fruntea clasamentului, înscriindu-şi pentru prima oară numele în palmaresul campioanelor României.

În ediţia următoare, încurajaţi de primul lor success, dinamoviştii au tranşat în favoarea lor disputele cu militarii, repetând performanţa anterioară: 7-6 şi 4-3, precum şi 10 victorii din tot atâtea partide disputate (golaveraj 72-20).

Campionatul din anul 1959 părea că va oferi iubitorilor tot mai numeroşi ai poloului o dispută atractiva, dar Dinamo nu a făcut nici o concesie adversarilor, câştigând 11 partide din 12 (golaveraj 99-25) şi, conduşi de un tânăr antrenor talentat - Carol Corcec - au adăugat colecţiei cel de-al treilea titlu de campioană.

Read more... [Istoria jocului de polo pe apa - Partea a IV-a]
 
Baschet. Dinamo renaște prin proiectul ”Red Power 110%”

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

Echipa__03.jpgDupă un an de pauză, baschetul dinamovist revine în competițiile interne de seniori. Cel mai titrat club din sportul cu mingea la coș din România, cu 22 de titluri naționale în palmares, pornește la drum cu un nou proiect, cu multe ambiții și cu un nume mare pe teren și în colectivul tehnic: Virgil Căruțașu (38 de ani). Fostul pivot al naționalei și al echipei Dinamo, cu care a câștigat patru titluri de campion, va fi jucător și director tehnic. Dinamo va evolua în Liga I și va avea drept obiectiv promovarea în Liga Națională.


Foto: Dinamo, ediția 2014-2015 la baschet


 

  Read more... [Baschet. Dinamo renaște prin proiectul ”Red Power 110%”]
 
RUGBY – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a V-a

Dinamo Bucureşti - Poli Agro Iaşi: 66 - 3

Ru___001Dinamo a început în forţă acest meci contând pentru etapa a 5-a a SuperLigii CEC Bank, disputat acasă, sâmbătă 5 mai, iar în minutul 4 era deja 5 - 0 pentru elevii lui Demci şi Solomie. A urmat, la scurt timp, 10-0 şi imediat 12-0.

Într-un asemenea context, antrenorii dinamovişti şi-au dat seama repede că Iaşiul nu este o echipă care să pună probleme şi au aruncat în luptă pe foarte tinerii Dragoş Vasile, Dan Stătulescu şi Silviu Tănase care au jucat la mână, cu mult curaj, în spiritul întregii echipe. Jocul a curs, practic, doar într-un singur sens, ieşenii nereuşind niciun eseu în faţa unei echipe net superioară din toate punctele de vedere: de la viteză şi strategie de joc, până la ţinutăa şi atitudinea jucătorilor.

După o astfel de partidă cu un adversar de nivelul echipei ieşene, este destul de greu să faci o evaluare a evoluţiei jucătorilor, însă etapa viitoare Dinamo va juca cu un adversar mult mai bun, în faţa căreia băieţii trebuie să se mobilizeze şi să confirme rezultatul de azi: CSM Bucureşti.

Autorii articolului: Mihai Neacşu şi Florin Nan. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 5 mai ora 1400


 
Volei feminin. Divizia A1, sezonul 2014-2015. Victorie clară la debut

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

Dinamo Romprest - Universitarea Cluj Napoca 3-0 (25-15, 25-18, 25-16)

VF___01Echipa feminină de volei Dinamo Romprest a debutat în noul sezon al Diviziei A1 cu o victorie clară, obținută miercuri, pe teren propriu, în jocul cu Universitatea Cluj Napoca (scor 3-0). Cu mai multe schimbări în lot față de sezonul trecut, când a cucerit medaliile de argint ale principalei competiții interne, echipa roș-albă, manageriată de Marian Ștefan și antrenată de Ion Dobre, se anunță și în această stagiune o pretendentă la primele locuri ale clasamentului.


Foto: Milagros Collar (în atac) s-a integrat bine la Dinamo


 

Read more... [Volei feminin. Divizia A1, sezonul 2014-2015. Victorie clară la debut]
 
<< Start < Prev 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 Next > End >>

Page 621 of 771

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 203 guests online