Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
Clubul Sportiv Dinamo București
Baschet – Divizia A, masculin, editia 2012-2013: etapa a 9-a

Dinamo Bucureşti - CS Gaz Metan Mediaş: 64-106 (21-26, 18-18, 18-34, 7-28)

Deşi nu aveam aşteptări prea mari de la partida pe care Dinamo urma să o joace în compania actualului lider al clasamentului, sâmbătă, 24 noiembrie, în cadrul etapei a 9-a a Ligii naţionale, totuşi trebuie să recunoaştem că prima jumătate a meciului ne-a dat mari speranţe printr-o evoluţie extrem de echilibrată a jocului. Primul sfert s-a terminat cu un avantaj de doar 5 puncte în favoarea oaspeţilor, în timp ce sfertul 2 s-a încheiat la egalitate şi ne gândeam chiar că, după pauza mare, am putea să fim martorii unei surprize de proporţii pentru această etapă de campionat.

Pauza mare însă, nu a fost de bun augur pentru jucătorii noştri. Probabil presiunea rezultatului la pauză şi-a spus cuvântul pentru că, în a doua jumătate a partidei, nu s-a mai legat nimic în jocul dinamovist care a fost presărat din abundenţă de ratări şi greşeli personale. În aceste condiţii, nu poţi face faţă unei echipe ca Mediaşul care a profitat de pe urma evoluţiei slabe a jucătorilor noştri şi a dus scorul la o diferenţă de 42 de puncte până la finalul timpului de joc.

Astfel s-a mai scris o pagină din istoria înfrângerilor suferite de echipa noastră în această ediţie de campionat iar pentru Nicu Toader, misiunea găsirii unei soluţii de joc cu o formaţie compusă exclusiv din jucători români pare a fi una imposibilă. Din punctul nostru de vedere, situaţia echipei Dinamo este una emblematică pentru baschetul românesc care, sufocat de infuzia de jucători străini, nu mai poate produce jucători autohtoni în măsură să facă faţă competiţiilor de top.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 26 noiembrie, ora 930

 
Istoria jocului de polo pe apa - Partea a III-a

Istorie__10ILSA deschide drumul

Cu o echipă redutabilă, ILSA Timişoara a fost desemnată în anul 1946, prima campioană a României la polo pe apa. Fiind apreciată pentru jocul ei tehnic şi spectaculos, s-a impus în faţa celorlalte candidate: Ferar Cluj, Dermagant Tg. Mureş şi U.Cluj. A urmat un şir de alte cinci succese consecutive ale timişorenilor, cei mai multi dintre aceştia fiind selecţionaţi în prima reprezentativă a României care a participat la turneul balcanic de la Split, în iulie 1946.

Referitor la cel de al 5-lea campionat naţional, ediţia 1951, trebuie să semnalăm debutul competiţional al dinamoviştilor bucureşteni cu un promiţător loc cinci.

Read more... [Istoria jocului de polo pe apa - Partea a III-a]
 
Volei masculin. Divizia A1, sezonul 2014-2015. Prima victorie

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

Dinamo București – VCM LPS Piatra Neamț 3-2 (25-21, 19-25, 28-30, 25-19, 15-6)

VB__01.jpgEchipa masculină de volei Dinamo București a început sezonul 2014-2015 al Diviziei A1 cu o victorie muncită. Vineri seara, în avanpremiera primei etape, jucătorii antrenați de Daniel Rădulescu au câștigat cu 3-2 în fața formației VCM LPS Piatra Neamț. Dinamo a început în următoarea formulă: Mureșan, Șoloc, Harbuz, Ivanov, Centelles, Antonic – Pantelic (libero).


Foto: Centelles (în roșu) a fost numărul unu la Dinamo


 

Read more... [Volei masculin. Divizia A1, sezonul 2014-2015. Prima victorie]
 
Volei feminin, ediția 2014. Dinamo Romprest, vicecampioană națională

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

V__F_Din__01.jpgEchipa feminină de volei Dinamo Romprest a încheiat sezonul competițional 2013-2014 al Diviziei A1 în postura de vicecampionă națională, dovedind încă o dată că rămâne una dintre protagonistele principalei competiții interne. Finala cu Știința Bacău, extrem de echilibrată de la prima până la ultima minge a meciului patru, cel care a pus capăt disputei, a confirmat saltul valoric făcut de echipa alb-roșie față de sezonul trecut. Și în 2013, Dinamo și Știința Bacău s-au duelat pentru medaliile de aur, numai că băcăuancele s-au impus atunci sec, scor 3-0 la general. Acum a fost 3-1, dar ultimele două jocuri disputate la București ar fi putut la fel de bine să le revină jucătoarelor noastre. Un cumul de factori, obiectivi și subiectivi, a făcut ca titlul să ia din nou calea Bacăului.

Read more... [Volei feminin, ediția 2014. Dinamo Romprest, vicecampioană națională]
 
Handbal. Incalzire pentru Wisla Plock. Victorie clara cu Bacaul

Liga Națională, etapa 6: Dinamo - CSM Bacău 36-28 (20-9)

Alin_Constantinescu_vs_BacauHandbaliștii de la Dinamo au făcut o repetiție reușită în vederea meciului cu Wisla Plock, din Liga Campionilor. Jucătorii antrenați de Ștefan Constantin și Sebastian Bota au reușit o primă repriză aproape perfectă, cu apărare bună și atac letal. Scorul de la pauză cu o diferență de 11 goluri spune totul despre cum s-au desfășurat ostitățile.

Read more... [Handbal. Incalzire pentru Wisla Plock. Victorie clara cu Bacaul]
 
<< Start < Prev 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 Next > End >>

Page 625 of 771

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 478 guests online