Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
Clubul Sportiv Dinamo București
RUGBY – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a II-a

U Timișoara - Dinamo București: 29 - 5

Că ne convine sau nu, trebuie să privim realitatea în față, cu bărbăție, și să admitem ceea ce a fost evident în acest joc desfășurat vineri, 13 aprilie: Timișoara a fost mai bună decât Dinamo și a meritat această victorie. Chiar dacă băieții noștri au arătat la începutul reprizei secunde că se pot bate de la egal la egal cu adversarii lor, totuși atitudinea nu a fost un element suficient pentru ca și scorul să se echilibreze. 

Ne consolăm cu faptul că este abia început de campionat, au trecut doar 2 etape și, cu toate că aceste două înfrângeri suferite de rugbyștii dinamoviști ar putea să atârne greu, la un moment dat, în economia clasamentului, totuși avem convingerea că rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară în contul echipei noastre.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 14 aprilie, ora 100

 
Baschet – Divizia A, masculin, editia 2012-2013: etapa a 7-a

Dinamo București - BC Timișoara: 72-97 (16-28, 19-24, 18-27, 19-18)

B__01Vineri, în Arena de baschet a Federației, Dinamo a primit vizita uneia dintre cele mai titrate echipe ale momentul din baschetul românesc.

În ciuda dezechilibrului evident de valoare dintre cele două formații, s-a remarcat tenacitatea și dorința de afirmare cu care au jucat baschetbaliștii dinamoviști, având o evoluție mult mai bună decât în partidele precedente iar în sfertul 4 reușind chiar să se impună, cu un avantaj minim, în fața adversarilor.

Remarcăm evoluția bună a celor doi Andrei din echipa noastră - Petica și Bădilă - care au fost, de altfel și cei mai buni marcatori ai partidei, cu câte 20, respectiv 19 puncte.

Din punct de vedere statistic această partidă nu aduce niciun plus pentru echipa noastră care, cu 7 înfrângeri din tot atâtea etape de campionat, nu reușește să se desprindă de ultimul loc al clasamentului, însă creșterea evidentă a jucătorilor noștri, de la un meci la altul, ne dă speranțe că vor veni și vremuri mai bune, în care să vedem și victorii în contul echipei noastre.

Autoul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 11 noiembrie, ora 900

 

 
Volei feminin - Finala Diviziei A1, scor general 1-1. ”Am spart gheața”

Un articol de Alexandru Enciu (foto Mihai Neacșu)

Din__vs__Ct__37Voleibalistele de la Dinamo Romprest au ieșit bine din primele două meciurile ale finalei Diviziei A1, disputate pe terenul rivalei Știința Bacău. Deși nu mai câștigaseră în fața băcăuancelor de aproape un an, de la returul ediției trecute de campionat, elevele antrenorului Marian Constantin au reușit să-și aproprie o victorie mare în ”dubla” consumată weekend-ul trecut. Gazdele s-au impus în meciul de debut cu 3-1 (25-27, 25-23, 26-24, 25-19), dar Dinamo Romprest a jucat impecabil ziua următoare, asigurându-și victoria cu 3-2 (25-20, 23-25, 22-25, 25-22, 15-11). Scorul general în finala Diviziei A1 este 1-1, iar următoarele două jocuri, programate în București, la Sala Dinamo, pe 26 și 27 aprilie, pot fi decisive. Finala se dispută pe sistemul ”trei din cinci”.

Read more... [Volei feminin - Finala Diviziei A1, scor general 1-1. ”Am spart gheața”]
 
Istoria jocului de polo pe apa - Partea I

Începând de astăzi, profitând de pauza competiţională ocazionată de Sărbătorile de Iarnă, vom publica o serie de articole dedicate istoriei poloului pe apă dinamovist, al căror autor este fostul poloist al clubului nostru, Mihai Angelo Simion.

Istorie__01Britanicii sunt considerati parintii poloului. Footbal in the water, waterpolo, sau polo pe apa, cum îl numim noi, este unul din cele mai vechi jocuri sportive şi primul pe care-l întâlnim în programul Jocurilor Olimpice moderne.

Părintele waterpolo-ului este William Wilson, născut la Londra, în anul 1844, din părinţi scoţieni. Ca membru al ,,London Swimming Club” a observat, în timp, că antrenamentele înotătorilor ,,swimming exhibitions” erau monotone şi plictisitoare. Simţindu-se nevoia unui divertisment, într-o zi a adus o minge de fotbal, a aruncat-o în apă şi fiecare înotator a început să înoate către minge, s-o prindă, s-o paseze altuia. Era ceva cu totul nou pentru ei şi jocul a început să prindă repede. La 12 mai 1870, în cadrul unei reuniuni a membrilor ,,London Swimming Club”, s-a alcătuit un comitet pentru stabilirea unor reguli de joc, dar au trecut aproape patru ani până când primul regulament a căpătat o primă formă.

Read more... [Istoria jocului de polo pe apa - Partea I]
 
Volei masculin. Mircea Roman: ”Ne luptăm pentru titlu și Cupă”

Un interviu de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

Echipa__3.jpgDinamo București inaugurează noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin printr-un meci programat vineri, 10 octombrie, în Sala Polivalentă din Complexul Dinamo. Roș-albii vor întâlni, în avanpremiera etapei 1, formația VCM LPS Piatra Neamț, de la ora 18:00. Clasată pe locul trei în sezonul trecut, echipa dinamovistă țintește și în acest an cele mai înalte locuri ale clasamentului. Cel mai vechi component al echipei, Mircea Roman (35 de ani) a acordat un interviu siteului oficial al clubului înaintea începerii noului sezon.


Foto: Dinamo București, sezonul 2014-2015


 

Read more... [Volei masculin. Mircea Roman: ”Ne luptăm pentru titlu și Cupă”]
 
<< Start < Prev 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 Next > End >>

Page 626 of 771

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 231 guests online