Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
IDOLUL_DINAMOVIST

Întâlnește-te cu idolii tăi!
Un nou proiect CS Dinamo!

Detalii pe pagina de fb
dedicată

David Popovici - Cel mai valoros tânăr sportiv din Europa în 2021

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti i s-a decernat Trofeul Pierre de Coubertin

PCCu ocazia meciului de handbal C.S. Dinamo - MKB Veszprem, organizat în memoria lui  Marian Cozma, domnul Alin Petrache vicepreşetinte al C.O.S.R. a înmânat doamnei Elisabeta Lipă, președinte al C.S.Dinamo Bucureşti, Trofeul Pierre de Coubertin din partea Comitetului Olimpic Internațional.

Doamna președinte Elisabeta Lipă a explicat pentru site-ul nostru, motivul pentru care Clubului Sportiv Dinamo București i s-a decernat Trofeul Pierre de Coubertin: „Trofeul pe care Comitetul Olimpic Internațional l-a acordat clubului nostru este cea mai înaltă distincţie pe care o poate obține un club sportiv, pentru recunoașterea meritelor sportive de-a lungul anilor. Munca, implicarea și rezultatele obținute de sportivii, antrenorii și specialiștii Clubului Sportiv Dinamo de-a lungul deceniilor, reprezintă valorile pe care Comitetul Olimpic Internațional a dorit să le onoreze. Cu acestă ocazie transmit felicitările mele tuturor celor care au contribuit la recunoaşterea Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti în elita sportului mondial”.

 
Karate - Campionatul Mondial de Karate Goju-Ryu WGKF, 2013

Nitu_ClaudiaCape Town, al doilea oraș ca mărime al Africii de Sud, a găzduit Campionatul Mondial de Karate, competiție ce s-a desfășurat în perioada 9-16 septembrie. Echipa feminină a României a câștigat titlul suprem, învingând în finală selecționata Germaniei.

Lotul României a avut următoarea componență: Claudia Nițu (Dinamo), Mădălina Ștefan (Steaua) și Boga Adriana ( Sportul Studențesc ). Sportiva dinamovistă are 28 de ani și este multiplă campioană europeană și mondială.

Reamintim ca WKF (Word Karate Federation) este recunoscută de C.I.O., fiind înființată în anul 1990. WKF  organizeaza competiții la patru stiluri: Sotokan, Sito Ryu, Goju Ryu, Wada Ryu, și la open, Kumite (lupta propriuzisa), diferemțele existând doar la Kata. Claudia a câștigat o medalie de bronz la individual și la Campionatul Mondial  WKF  din Finlanda (Tampere), în anul 2008.

În acest moment Nițu Claudia este în topul mondial, în primi cinci sportivi. Trebuie să amintim și pe antrenorii care o pregătesc pe Claudia, precum și întreg lotul dinamovist: profesor Vasile Manea și Traian Iancu , oameni de o modestie aparte, care de ani buni au facut din acest sport nu numai o profesie dar și o pasiune.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 16 septembrie 2013, ora 2300

 

 
Atletism - Jocurile Francofoniei 2013

Aruncare_discNisa a fost, pentru zece zile, capitala mondială a francofoniei , prilej cu care au avut loc și Jocurile Mondiale ale Francofoniei (6-15 septembrie ) ajunse la a VII a ediție. România s-a numărat printre protagonistele întrecerilor atletice, cucerind nu mai puțin de 23 medalii (9 de aur, 10 de argint și 4 de bronz).

Sportivii Clubului Dinamo Bucureşti au obţinut la această competiţie 2 medalii de aur şi una de argint. Sergiu Ursu a câştigat aurul la disc, cu o aruncare de 62,87 m. Ancuţa Bobocel a concurat în proba de 3000 m obstacole pe care a câştigat-o cu timpul de 9.46,82.

La săritura în înălțime, sportivul dinamovist Mihai Donisan a sărit 2,30m, aceeași înălțime sărind  şi Michael Hanary (Franţa) şi Derek Dronin (Canada). Cu toate acestea, în ierarhia finală a probei, primul loc a fost ocupat de canadianul Dronin, Mihai Donisan şi-a adjudecat poziţia a 2-a iar Hanary s-a clasat al treilea, departajarea stabilindu-se în funcţie de numărul încercărilor nereuşite din concurs.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 16 septembrie 2013, ora 2245

 
Natatie - Campionatul European de Inot al Politistilor, 2013

Natatie1În perioada 10-14 septembrie s-a desfășurat la Dnepropetrovsk (Ucraina), a XIV-a ediție a Campionatului European de Înot al Polițiștilor. La această competiție România a fost reprezentată de patru înotători, angajați ai Poliției Române: Dragoș Ungureanu, Valentin Lupu, Angelo Belciugan și sportiva dinamovistă Ionela Cozma.

Ca și la ediția precedentă, desfașurată în Spania, Ionela a câștigat trei medalii: aur la 50m liber (cu timpul de 26,49) și la 100m liber (cu timpul de 58,07 ) și argint la 400m liber (cu timpul de 4.31,27).

La această competiție au participat sportivi din 14 țări iar România, prin medaliile Ionelei, a ocupat locul 4 pe națiuni. Locul I a fost câștigat de reprezentativa Ukrainei (13 medalii de aur, 16 de argint și 7 de bronz), locul II a fost ocupat de Germania (12 medalii de aur, 15 de argint și 11de bronz) iar locul III a fost adjudecat de Rusia (2 medalii de aur, 5 de argint și 8 de bronz).

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 16 septembrie 2013, ora 2230

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa 1

CS Potaissa Turda vs. Dinamo București: 28-28 (13-13)

În acest weekend a început o nouă ediție a Ligii naționale de handbal masculin, care aliniază la start un număr de 12 echipe între care se numără și Dinamo București. Echipa noastră intră în competiție cu un lot complet diferit față de cel folosit în ediția trecută, cu o valoare în mod cert superioară și de la care așteptăm să confirme speranțele noatre și ale fanilor dinamoviști.

Rezultaul de egalitate înregistrat de echipa noastră în prima etapă este unul pozitiv având în vedere că a fost obținut într-o partidă disputată în deplasare, în fața unei formații cotate cu mult mai multe șanse pentru o clasare mai bună în clasamentul competiției: Potaissa Turda. Partida s-a derulat într-o notă de echilibru de la un capăt la altul, lucru demonstrat nu doar de scorul final, ci și de cel la pauză când a fost tot egal (13-13). Putem spune că a fost singurul rezultat discordant al etapei, față de cele înregistrate în celelalte partide disputate în acest weekend în care favoritele au jucat acasă și au obținut, fără excepție, victorii. Bineînțeles, vedeta etapei a fost partida derby dintre Știința Bacău și U Bucovina Suceava și care s-a încheiat, de asemenea, cu victoria gazdelor din Bacău.

Sâmbăta viitoare, în etapa a 2-a a campionatului, Dinamo va evolua acasă unde va primi vizita formației Poli Timișoara, ocupanta locului 7 la finalul sezonului regulat al ediției trecute a Ligii.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 15 septembrie 2013, ora 2145


 
Canotaj - Campionatul Balcanic de juniori, Beograd (Serbia), 5-8 septembrie 2013

7561297e10121877acb331cb487bb5b0Loturile Naționale de Canotaj - juniori au adus un număr inedit de medalii: 14 de aur din 20 posibile, una de argint și 3 de bronz.

Săptămâna trecută, în frumoasa bază nautică Ada Ciganlija din Beograd, s-a desfășurat Campionatul Balcanic pentru juniori. Delegația României a câștigat detașat primul loc pe națiuni și primul loc în clasamentul general.

Despre acest succes doamna președinte Elisabeta Lipă a precizat următoarele: Câștigarea primului loc pe națiuni la juniori cât și la tineret este rodul unui program la care eu am ținut foarte mult și ale cărui rezultate se văd acum, după câțiva ani. Rezultatul juniorilor și al tineretului arată că avem viitor frumos în canotaj”.

Antrenorul federal Dorin Alupei, a explicat în continuare, despre culisele acestor rezultate minunate: ”Sunt în derulare trei programe, care urmăresc  selecția și creșterea performanței juniorilor și care au contribuit categoric la obtinerea rezultatelor actuale:

- primul program este axat pe dezvoltarea centrelor de juniori II, sub finanțarea Federației Române de Canotaj. A început în anul 2005, de la un numar de 12 sportivi, și s-a ajuns în anul 2012 undeva la 100 de sportivi finanțați;

-al doilea program, finanțat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, prin C.N.O.P.J., se derulează prin Federația Română de Canotaj și are ca obiect susținerea unui numar de 63 de canotori.

- iar al treilea program, început în 2013 sub denumirea  “Pierre de Coubertain”, este  finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului și se adresează zonei de selecție și inițiere în canotaj”.

Autorul articolului: George Vescan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 14 septembrie 2013, ora 900

 
<< Început < Anterior 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Următor > Sfârşit >>

Pagina 541 din 651

Program Competitional

26 septembrie - 02 octombrie 2022

BASCHET. Liga Națională (etapa 1), 28 septembrie, ora 18:00: Dinamo – CSM Galați. Sala Dinamo. TV: Digisport

BASCHET. Cupa României (primul tur / grupă), 1-3 octombrie, Sala Dinamo. Meci 1, 01 octombrie, ora 19:00 Dinamo – UBT Cluj-Napoca. Meci 2, 02 octombrie, ora 19:00: U BT Cluj-Napoca – Steaua. Meci 3, 03 octombrie, ora 19:00: Steaua – CS Dinamo

HANDBAL. EHF Champions League (etapa 3), 28 septembrie, ora 19:45 (ora României); Telekom Veszprem (Ung) – Dinamo

FOTBAL. Liga 3, grupa 4 (etapa 6), 30 septembrie, ora 17:00: Real Bradu – CS Dinamo

RUGBY. Liga Națională (play-off, etapa 5), 01 octombrie, ora 11:00: CSM Știința Baia Mare – Dinamo

LUPTE. Campionatul Național de juniori, 30 septembrie - 02 octombrie, Târgu Mureș

HALTERECampionatul Național de seniori și juniori, 26-30 septembrie, Constanța

SCRIMĂ. Cupa României de juniori, 28 septembrie - 02 octombrie, Iași

GIMNASTICĂCampionatul Național de seniori, 29 septembrie - 02 octombrie, București

BOX. Campionatul European de juniori, 27 septembrie - 09 octombrie, Italia

Bilete sezon 2022-2023

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

Bazinul descoperit se închide începând cu 20 septembrie!

Ținând cont de prognoza meteo pentru perioada următoare, activitatea în bazinul descoperit Dinamo se va opri începând cu 20 septembrie. Activitatea de agrement se va desfășura în bazinul acoperit, conform programului anunțat.

---------------------------

Începând cu data de 5 septembrie 2022, programul activităților de agrement la înot în Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va suferi unele modificări, astfel:

Luni - vineri: doar în intervalul 12:30 - 15:15

Sâmbătă: 14:30 - 19:30

Duminică: 10:00 - 19:30

Aceste modificări au fost generate de extinderea activității de performanță la secțiile de înot și polo ale CS Dinamo.

*Facem mențiunea ca în zilele de sâmbătă și duminică ieșirea din apă se face la 19:30 iar bazinul se închide la 20:00.

Bazinul descoperit va rămâne deschis atât timp cât vremea va permite, cu următorul program de agrement (valabil tot din 05 septembrie):

Luni - vineri: 13:00 - 20:40

Sâmbătă: 12:00 - 20:40

Duminică: 09:00 - 20:40

*Facem mențiunea că ieșirea din apă se face la 20:40 iar bazinul se închide la 21:00.

Vizitatori online

Avem 387 vizitatori online

MCL2022_Web_740x370px

300821_ehfTV_Web_178x156px

CLM2022_FINAL4_Web_740x370_px