Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
imagine_principala_ROVACCINARE_dreptunghi
HANDBAL. A 18-a victorie pentru Dinamo în Liga Zimbrilor

Etapa 20: CSM Vaslui - DINAMO 26-32 (13-13)

Asoltanei_cu_VasluiHandbaliștii de la Dinamo au mai bifat o victorie în drumul spre un nou titlu național. Jucătorii antrenați de Constantin Ștefan și Sebastian Bota s-au impus la șase goluri în fața ambițioasei echipe CSM Vaslui. Meciul s-a desfășurat la Sfântu Gheorghe.

Read more... [HANDBAL. A 18-a victorie pentru Dinamo în Liga Zimbrilor]
 
JUDO. Loredana Ohâi - locul 5 la Grand Slamul de la Antalya!

loredana_OhaiJudoka dinamovistă Loredana Ohâi (categoria 57 kg) a făcut un pas important pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio. Sportiva dinamovistă în vârstă de 28 de ani și-a trecut în cont 360 de puncte după ce s-a clasat pe locul 5 la Grand Slamul de la Antalya (Turcia), care a început în data de 1 aprilie.

Read more... [JUDO. Loredana Ohâi - locul 5 la Grand Slamul de la Antalya!]
 
HANDBAL. Ne întărim la nivelul staffului tehnic: Marius Pintea se alătură echipei campioane!

Marius_Pintea_OKStafful tehnic al formației campioane la handbal se întărește prin cooptarea unui veritabil om de sport. Marius Pintea se alătură echipei administrative a CS Dinamo, cu scopul de a contribui, prin experiența sa, la progresul secției de handbal.

Fost arbitru de handbal în Spania și în România, Marius Pintea (43 de ani) a urmat de-a lungul carierei sale mai multe specializări, între care și management sportiv (curs la Barcelona 2018).

A fost component al staff-ului naționalei masculine de handbal a României 2016-2018 împreună cu Xavi Pascual, coordonator tehnic și director al unor echipe din handbal românesc (masculin și feminin), dar și consultant și totodată participant la proiectul ”Talent” al FRH, inițiat de fostul tehnician al naționalei de handbal masculin Xavier Pascual.

Read more... [HANDBAL. Ne întărim la nivelul staffului tehnic: Marius Pintea se alătură echipei campioane!]
 
RUGBY. Săptămâna viitoare începe noul sezon competițional, cu meciurile din Cupa României! Dinamo își prezintă noile transferuri!

Ackerman_si_ClifferdEchipa de rugby Dinamo se pregătește pentru debutul în noul sezon competițional. Antrenamentele au demarat pe 1 februarie 2021, în baza proprie, și au continuat intens, atât în sala de forță, cât și pe terenurile din Complexul Dinamo. În vederea noului sezon, Dinamo a perfectat mai multe transferuri. Între acestea se află câțiva jucătorii sud-africani, eligibili pentru a deveni tricolori cu acte în regulă. Astăzi prezentăm doi dintre ei.

Read more... [RUGBY. Săptămâna viitoare începe noul sezon competițional, cu meciurile din Cupa României! Dinamo își prezintă noile transferuri!]
 
HANDBAL. Coordonatorul de joc KAMEL ALOUINI se întoarce la Dinamo!

Alouini_jocManagementul echipei de handbal anunță oficial întoarcerea lui KAMEL ALOUINI la Dinamo București pentru următoarele două sezoane. Coordonatorul de joc tunisian în vârstă de 32 de ani se va alătura campioanei României în această vară cu gândul de a repeta performanțele din ultimii doi ani. Kamel este al doilea transfer anunțat pentru sezonul viitor, după pivotul Cedric Sorhaindo (FC Barcelona).

Read more... [HANDBAL. Coordonatorul de joc KAMEL ALOUINI se întoarce la Dinamo!]
 
VOLEI MASCULIN. Terminăm returul neînvinși, dar pierdem play-offul la raportul seturilor

Cuk_cu_Zalau_28.03.2021Voleibaliștii de la Dinamo au câștigat cele trei meciuri disputate în sala proprie, în cadrul Turneului 6 al Diviziei A1, completând tabloul unui retur perfect. Trupa antrenată de Stevan Ljubicic și Marian Constantin a reușit performanța de a încheia partea a doua a campionatului fără înfrângere: 10 victorii în campionat și 3 în Cupa României. Din păcate, evoluția entuziasmantă din retur nu a putut compensa problemele cauzate de coronavirus în prima parte a sezonului.

Read more... [VOLEI MASCULIN. Terminăm returul neînvinși, dar pierdem play-offul la raportul seturilor]
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 592

Program Competitional

Săptămâna 19-25 aprilie 2021

Baschet. Liga Națională (etapa 26), 19 aprilie, ora 16:30: Dinamo – Steaua. Etapa 16 (restanță), 21 aprilie, ora 18:30: SCMU Craiova – Dinamo. Ambele meciuri se dispută la Craiova

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 26), 20 aprilie, ora 18:25 (TVR1): HC Dobrogea Sud Constanța – Dinamo. Se joacă la Cluj-Napoca

Polo. Superliga masculină (Turneul 4), 21-25 aprilie, Oradea

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 1), 24 aprilie, ora 11:00: CSA Steaua – Dinamo. Teren Ghencea

Gimnastică. Campionatul European, 21-25 aprilie, Basel (Elveția)

Lupte. Campionatul European, 19-25 aprilie, Varșovia (Polonia)

Scrimă. Turneul zonal de calificare la Jocurile Olimpice, 24-25 aprilie, Madrid (Spania)

Haltere. Cupa României la juniori I (U20), 19-23 aprilie, Bascov (Argeș)

Karate. Campionatul Național interstiluri, 24-25 aprilie, Izvorani

Kaiac-canoe. Cupa României - juniori, 23-25 aprilie, Bascov (Argeș)

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

Sala de fitness, închisă temporar

• În urma Hotărârii nr. 20 din 24.03.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, privind stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de COVID-19, Sala de fitness Dinamo se va închide temporar. Redeschiderea sălii se va face automat atunci când rata de incidență a cazurilor pozitive la COVID19 în București va scădea sub 3,5 la 1.000 de locuitori.

Agrement Natație

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Online Guests

We have 227 guests online

EHF CL 2020

mel2021_webbanner_178x156px

EHFTV

cl2021_ehftv_web_178x156px

EHF EL Finale

mel2021finals_webbanner_178x156px