Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)

JOCURI SPORTIVE

Polo_KO_bronz_2017.jpg
Home
Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici
Rugby. Dinamo incheie sezonul regulat pe locul 4. Buldogii disputa barajul pentru semifinale pe teren propriu, cu CSM Bucuresti

Superliga, etapa 12: Știința Baia Mare – Dinamo 59-21 (31-13), 8-2 la eseuri

din-baia_mare_1Buldogii de la Dinamo și-au încheiat evoluția în sezonul regulat cu o deplasare dificilă, în Maramureș, unde au întâlnit cea mai în formă echipă din campionat, Știința Baia Mare. Pe lângă valoarea echipei gazdă, alb-roșiii au avut de ”înfruntat” și problemele de efectiv din tabăra proprie, numărul mare de indisponibili obligând stafful tehnic să prezinte o echipă cu multe rezerve.

Citeşte mai mult... [Rugby. Dinamo incheie sezonul regulat pe locul 4. Buldogii disputa barajul pentru semifinale pe teren propriu, cu CSM Bucuresti]
 
Tir. Laura Ilie, decada perfecta, record national si inca o medalie la Grand Prixul de la Plzen

Laura_Ilie_Plzen.jpgLaura Ilie și-a încheiat evoluția la Grand Prixul de tir de la Plzen (Cehia) cu un nou rezultat excelent. Sportiva antrenată de Olimpiu Marin a obținut medalia de argint în proba de 50 m – pușcă 3x20 focuri (probă olimpică), cu un nou record național în finala probei – 457.1 puncte. Laura este una dintre speranțele noastre pentru Tokio 2020.

Citeşte mai mult... [Tir. Laura Ilie, decada perfecta, record national si inca o medalie la Grand Prixul de la Plzen]
 
Lupte. CS Dinamo a organizat Memorialul Nicolae Martinescu, editia a IV-a

Memorial_Martinescu_2017_3.jpgSecția de lupte a CS Dinamo a organizat sâmbătă cea de a patra ediție a ”Memorialului Nicolae Martinescu” la lupte greco-romane, competiție rezervată copiilor și cadeților. Zeci de sportivi de la șapte cluburi s-au luptat în sala care poartă numele marelui campion dinamovist pentru medalii, diplome și visul de a deveni cândva mari campioni ai luptelor românești.

Citeşte mai mult... [Lupte. CS Dinamo a organizat Memorialul Nicolae Martinescu, editia a IV-a]
 
Scrima. Dinamo, doua titluri din doua la Naționalele de sabie-fete

sabie_CN_fete_2017.jpgCS Dinamo a dominat categoric Campionatele Naționale de sabie – feminin. Ambele titluri, individual și pe echipe, au fost câștigate de fetele noastre. La individual s-a impus Bianca Pascu (15-5 în finala cu Sabina Martiș), după o evoluție impecabilă, în care a dovedit încă o dată că este cea mai valoroasă ”sabie” a țării.

Citeşte mai mult... [Scrima. Dinamo, doua titluri din doua la Naționalele de sabie-fete]
 
Tir. Laura Ilie, locul 3 la Grand Prixul de la Plzen, dupa ce s-a calificat in finala de pe locul I, cu record național

laura_ilie_2.jpgSportiva dinamovistă Laura Ilie (24 de ani) continuă să-și ”facă mâna” în drumul spre Tokio 2020. Valoroasa noastră sportivă s-a clasat pe locul trei la Grand Prix of Liberation de la Plzen (Cehia), în proba de pușcă aer comprimat – 10 metri, după ce a câștigat calificările cu nou record național (419,2 puncte). Rezultatul său din serii este senzațional, la fel ca și performanța din finală.

Citeşte mai mult... [Tir. Laura Ilie, locul 3 la Grand Prixul de la Plzen, dupa ce s-a calificat in finala de pe locul I, cu record național]
 
Handbal feminin. Victorie mai clara decat scorul final

Divizia A, Seria A, etapa 24: Ştiința Bucureşti - Dinamo Bucureşti 26-33 (14-20)

manda_cu_stiinta.jpgHandbalistele de la Dinamo își fac încălzirea pentru barajul de promovare în Liga Națională cu ultimele meciuri din sezonul regulat al Diviziei A. Jucătoarele antrenate de Nicoleta Alexandrescu și Ion Ivan s-au impus astăzi în deplasare, cu Știința București, scor 33-26. Victoria a fost mai clară decât o arată scorul final, atât timp cât Dinamo conducea cu 31-21 în min. 50.

Citeşte mai mult... [Handbal feminin. Victorie mai clara decat scorul final]
 
Medaliatii europeni, felicitați de conducerea CS Dinamo

iagar_tataran_larisa.jpgSportivii dinamoviști medaliați la ultimele Campionate Europene au fost primiți astăzi de conducerea CS Dinamo. Larisa Iordache (bronz la CE de gimnastică de la Cluj), Amalia Tătăran (argint / CE de scrimă U23) și Iulian Teodosiu (bronz / CE de scrimă U23) au fost felicitați de Monica Iagăr, președinta CS Dinamo.

Citeşte mai mult... [Medaliatii europeni, felicitați de conducerea CS Dinamo]
 
Scrima. Iulian Teodosiu, campion national in proba individuala de sabie

teodosiu_CN_2017.jpgSportivul dinamovist Iulian Teodosiu (22 de ani) s-a impus astăzi la Campionatele Naționale de sabie, în proba individuală. Competiția s-a desfășurat la sala de scrimă ”Ana Pascu - Floreasca” din Capitală, iar proba individuală a fost dominată de sportivii de la CS Dinamo, care au ocupat trei dintre cele patru locuri ale podiumului de premiere.

Citeşte mai mult... [Scrima. Iulian Teodosiu, campion national in proba individuala de sabie]
 
Handbal masculin. Meciul decisiv Dinamo – Dobrogea Sud, pe 19 mai

Cimpan_cu_Constanta.jpgCalificarea echipei Potaissa Turda în finala Challenge Cup a produs unele modificări în programul competițional la handbal masculin. Astfel, turneul final al Cupei României va avea loc pe 13 și 14 mai, la Ploiești. În semifinale, Dinamo întâlnește pe CSM București, iar Turda pe Dobrogea Sud.

Citeşte mai mult... [Handbal masculin. Meciul decisiv Dinamo – Dobrogea Sud, pe 19 mai]
 
Scrima. Amalia Tataran – campioana la spada, echipa – vicecampioana

Tataran_CN_seniori_2017.jpgSala de scrimă ”Ana Pascu – Floreasca” din Capitală a găzduit în zilele de 28 și 29 aprilie, Campionatele Naționale de spadă – feminin, individual și pe echipe. Sportivele de la CS Dinamo, antrenate de Petrică Ungureanu și Ioan Popa, s-au aflat printre protagoniste, în ambele probe. La individual, titlul i-a revenit Amaliei Tătăran.

Citeşte mai mult... [Scrima. Amalia Tataran – campioana la spada, echipa – vicecampioana]
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 218

Program Competitional

Săptămâna 22-28 mai 2017

Handbal feminin. Baraj de promovare / retrogradare Liga Națională, 24-27 mai, Sfântu Gheorghe. Program: Dinamo – Reșița (24 mai, ora 16:00), Dinamo – Slobozia (25 mai, ora 16:00).

Polo. Superliga, finala mică (meciul 5), 23 mai, ora 11:00: Dinamo – Sportul Studențesc Corona. Bazinul Anatolie Grințescu – Dinamo

Rugby. Super-liga CEC Bank, grupa 5-7, 24 mai, ora 11:00: Dinamo – Politehnica Iași. Teren Florea Dumitrache – Dinamo; 27 mai, ora 11:00: U Cluj - Dinamo

Canotaj. Campionatele Europene de seniori, 24-26 mai, Racice (Cehia)

Natație. Campionatele Internaționale ale României, 25-28 mai, Bazinul Anatolie Grințescu – Dinamo

Scrimă. Campionatele Naționale – spadă (masculin), 26-28 mai, Satu Mare

Taekwondo. Campionatele Naționale, 26-28 mai, Galați

Tir. Cupa Mondială, 17-23 mai – Munchen (Germania)

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNT AGREMENT

Începând cu data de 15 mai 2017, ultima intrare pentru agrement în incinta Bazinului Olimpic ”Tolea Grințescu” Dinamo va avea loc la ora 21:00, urmând ca ieșirea din bazin să se facă la ora 21:40.

De asemenea, cu aceeași dată, cu abonamentele pentru agrement pot intra în bazin doar titularii acestora, abonamentele neputând fi înstrăinate. Titularii de abonament pot intra de mai multe ori în cursul aceleiași zile, de fiecare dată bifându-se câte o intrare.

Nerespectarea acestei decizii va duce la anularea abonamentului.

Agrement Fitness

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici
Dotelio, Inc | Web Design and Digital Branding

Vizitatori online

Avem 389 vizitatori online

F417_banner_400x130px

VCL_1617_banner_178x156px

ehftv

image001